Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Dat wat jij wenst, wenst jou, dat wat jij verlangt, verlangt naar jou.

Dat wat jij wenst, wenst jou, dat wat jij verlangt, verlangt naar jou!

Gelukkig nieuwjaar, we zijn weer een nieuwjaar begonnen, de eerste stappen zijn gemaakt. We kunnen zonder nadenken erin rollen en doorgaan. Maar hoe mooi is het om even stil te staan, stil bij wat het voorafgaande jaar je gebracht heeft, en stil te staan wat je van het komende jaar wenst te ontvangen. Ja maar goede voornemens…. Het gaat hier niet over goede voornemens, natuurlijk mag je die hebben, maar hier gaat het over dankbaar zijn voor wat het afgelopen je heeft gebracht en vertrouwen dat het leven je zal brengen wat je nodig hebt.

Dankbaar zijn voor hetgeen het leven je heeft gebracht, kun je dankbaar zijn? Dankbaarheid is een hoge frequentie, jouw dankbaarheid staat nooit op zich. Het gaat er ook over hoe jij in het leven staat. Dat je gelooft en vertrouwt dat het leven en de natuurwetten je brengt wat de bedoeling is. Dat jij als scheppend wezen de natuurwetten mag gebruiken, om datgene wat jij in het leven te doen hebt, te wensen hebt en te creëren hebt, in het vertrouwen en in de overgave mag toelaten.

Dat wat jij wenst, wenst jou, dat wat jij verlangt, verlangt naar jou. De wet van aantrekkingskracht is één van de natuurwetten die je steunen. Het maken van een moodboard, of dit nu alleen visueel of anderszins vorm wordt gegeven is een vorm van visualiseren van jouw wensen en verlangens; dat wat door jou heen mag stromen. Visualiseren is zo’ n krachtig techniek; voor je mind is er geen onderscheid of je iets bedenkt of dat het er al is. Middels visualiseren kun je voelen en ervaren alsof het al zo is. Vanuit die frequentie creëren, is vanuit moeiteloosheid creëren.

Kun je jezelf toestaan om grote stappen te maken, met gratie genot en gemak? Zo ja wees dan dankbaar voor wat het leven je gegeven heeft. En vraag om inzicht wat het leven jou mag bieden. Jouw wensen en verlangens zijn als inzichten; het leeft al in je. Visualiseer datgene wat je wenst en waar je naar verlangt, bied het aan het leven en wees dankbaar voor datgene wat het leven je bied. Jij bent een wonder en het leven wil jou de wonderen doen ervaren!

Dat wat jij wenst, wenst jou, dat wat jij verlangt, verlangt naar jou! Zeven overwegingen.

1. Stel je bij ieder klusje voor hoe het idealiter eruit zou zien en laat het dan los. Ga aan de slag en doe je klus, wees volledig aanwezig, zonder je met de perfectie bezig te houden.

2. Geniet van het werk en de klussen die je doet, deze energie zorgt voor de fun en de flow.

3. Klussen waar je tegenop ziet, die moeten gebeuren; als je ze kunt uitbesteden prima. Zo niet kijk dan waar je weerstand zit, erken ze en vind een manier om aan deze klus energie te geven of van te krijgen. Ook hier helpt visualiseren bij.

4. Visualiseren geeft ook vertrouwen: zelfs als een project je overweldigt of neerdrukt; jij kan om (energetische) hulp vragen, zodra jij om hulp vraagt, wordt je geholpen.

5. De mens heeft een vrije wil; zonder jouw vraag ontvang je geen hulp. Wees voortdurend in dankbaarheid, dank al voor de hulp die je zult ontvangen en hij is daar.

6. Het leven geeft je datgene wat je nodig hebt. Er zal voortdurend een evenwicht gezocht en gevonden worden op alle levels van je bestaan. Tegenover magische momenten zijn daar ook de momenten dat je te doen hebt wat je moet doen en volhouden en vertrouwen.

7. De confrontatie met je persoonlijke kwetsbaarheid brengt je bij de essentie van je bestaan. Je zielenroerselen passen in je persoonlijke ontwikkeling en in je spirituele groeiproces.

Wil je samen met mij stilstaan bij het nieuwe jaar? Visualiseren wat jij in het nieuwe jaar wenst te ontvangen? Neem dan contact op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia