Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

De onzichtbare uitwisseling tussen mensen

De Onzichtbare Uitwisseling Tussen Mensen

Er vindt altijd een uitwisseling plaats tussen mensen, zichtbaar en onzichtbaar. Non-communicatie bestaat niet. Veel van wat we uitwisselen is niet zichtbaar. Zelfs als ik aan jou denk, wissel ik al iets uit. De intentie waarmee iets wordt uitgewisseld is voelbaar voor ons systeem.

Vaak voel ik al wanneer mijn cliënt voor de deur staat wat hij of zij meebrengt. Niet het verhaal, maar het gevoel. Achteraf volg ik in mijn lichaam wat ik heb overgenomen: pijn in mijn hart, verdriet op mijn longen. Dit is niet van mij, maar wel herkenbaar. Ons systeem voelt mee, vaak veel meer dan ons bewuste zelf.

Naast de uitwisseling van woorden, gevoelens en emoties is er vaak nog meer. Wanneer ik begin te gapen of onrustig word, weet ik dat iemand een entiteit bij zich heeft. Ik voel een sterke energie en test waar deze zich bevindt. Dit is een relatief nieuw onderwerp voor mij, maar de laatste tijd houd ik me er steeds meer mee bezig.

Samenwerking

Aanvankelijk was ik me niet bewust van wat ik voelde. Dankzij mijn samenwerking met Jeroen van der Hoff, die werkt met ‘de emotiecode’ van Bradley Nelson en het overzicht van de aura lichamen van Barbara Ann Brennan uit het boek van Cindy Dale ‘Het subtiele lichaam’, kan ik beter plaatsen wat ik voel en ontwikkelt dit zich verder.

Ook het testen wat ik voel, en of het weg mag, is nieuw voor mij. Dit leer ik van Jeroen. Hij werkt vaker met dit soort testen. Door in mijn lichaam te voelen waar iets zit en wat stoort, krijgt onze samenwerking een enorme boost. Jeroen werkt als Neurologisch Integratie Systeem therapeut en kan het lichaam optimaal laten werken door de controle van de hersenen over het lichaam te verbeteren. Hij spoort overbelasting in het lichaam op, neutraliseert deze en zorgt dat de verbinding herstelt. Waar mijn werk zich voorheen vooral richtte op het verbale en psychische vlak, verschuift dit nu steeds meer naar het energetische en emotionele vlak. In onze samenwerking geef ik Jeroen aanwijzingen en hij vraagt me soms om te voelen wat er nog is.

Jeroen en ik werken zowel zelfstandig als steeds meer samen. Er gebeuren bijzondere dingen. Morgen zijn we als co-trainers aanwezig bij de Open Hearts Academie van Leonie Linssen, bij de opleiding Integrated Soul Alignment. Hier werken we energetisch. Vooraf weten we het onderwerp, maar wat er werkelijk mag gebeuren, is elke keer een verrassing. De meest bijzondere dingen gebeuren: mensen voelen zich geraakt, oude pijn wordt gezien en geheeld; altijd op de meest bijzondere en verrassende manieren.

Ontdek de Kracht van Energetische Healing

Ben je klaar om diepgaande heling en transformatie te ervaren? Wil je ontdekken hoe energetische therapie je kan helpen oude pijn los te laten en innerlijke balans te vinden? Boek dan een persoonlijke sessie met ons!

Ben je nieuwsgierig naar de diepere lagen van energetische en emotionele heling? Wil je ervaren hoe het is om oude pijn los te laten en je volledig verbonden te voelen met je innerlijke zelf? Sluit je dan aan bij onze workshops en trainingen!

De Open Hearts Academie bied een unieke kans om te leren van ervaren therapeuten. Samen verkennen we de subtiele energieën die ons dagelijks beïnvloeden en leren we hoe we deze kunnen benutten voor persoonlijke groei en heling.

Twijfel je nog? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw pad naar een gezonder en gelukkiger leven.

Zeven Overwegingen bij de Onzichtbare Uitwisseling tussen Mensen

1. Verbondenheid is Groter dan Bewustzijn

We zijn veel meer met elkaar verbonden dan we ons realiseren. Hoewel we persoonlijk vaak het gevoel hebben op onszelf te staan, zijn we cultureel en mondiaal nauw met elkaar verweven.

2. Samenwerking is Essentieel

Net als bij voetbal draait het om samenwerking. Een individu kan uitblinken, maar alleen samen vormen we een sterk team en kunnen we goed presteren.

3. Verantwoordelijkheid voor Elkaar

Naast onze persoonlijke ontwikkeling dragen we ook verantwoordelijkheid naar elkaar toe. We krijgen steeds meer inzicht in de onderlinge samenhang en hoe we elkaar beïnvloeden.

4. Verandering Begint bij Jezelf

De wereld veranderen begint bij jezelf. Iedereen moet zijn eigen bagage onder ogen zien en aanpakken. Maar uiteindelijk dragen we samen de lasten en werken we aan een betere toekomst.

5. Kleine Daden, Grote Invloed

Net zoals een vlinderslag in de Amazone een storm kan veroorzaken, kunnen de inspanningen van één persoon een positieve invloed hebben op het geheel. Kleine daden kunnen grote veranderingen teweegbrengen.

6. Leven in Harmonie

Kun je in harmonie samenleven? Laat liefde in je hart wonen. Je energie is voelbaar, je aura zichtbaar. Door in liefde en harmonie samen te zijn, maken we de wereld mooier.

7. Het Onzichtbare is Aanwezig

Net zoals elektriciteit niet zichtbaar is, maar wel aanwezig, zo is het energetische lichaam van de mens niet altijd zichtbaar voor iedereen, maar toch aanwezig en voelbaar.

Heb je naar aanleiding van deze blog vragen of wil je meer weten? Neem contact op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia