Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Donkere dagen voor kerst

De donkere dagen voor kerst. Het ijs is overgegaan in regen. Waar de vrieskou met een helder zonnetje nog licht aanvoelde zijn we nu met de regen echt in de donkere dagen voor kerst aanbeland. De laatste vastzittende zware energieën worden uit ons los gewrikt. Ook in ons wordt het donker, donkerder om opgeschoond te kunnen worden.

Door de hogere lichtfrequenties die al binnen kwamen en steeds meer binnen komen, worden wij ook genoodzaakt lichter te worden. Voordat we lichter kunnen worden, wordt het in ons ook schoon gemaakt. Soms bewust, soms onbewust komen we voor zaken te staan die gezien willen worden, waar ons gevraagd word een keuze te maken. Wat wil je?

Is dit wat je wil?

Is dit wat je wil? Of wat mag er anders? Jij hebt je vrije wil, welke keuzes maak je? Vanuit de keus die je maakt, komt de bevestiging binnen. Je wordt gezien, en erkend, je bent een creërend wezen. Vanuit je creatiekracht mag je opstaan en een statement maken: Dit is wat ik wil! Het is niet de bedoeling dat je gaat proberen, nee je mag het vol inzetten.

Ga staan in je kracht, geloof! Geloof dat jij op deze wereld bent gekomen met je speciale talenten om te doen wat je te doen hebt. Maak de verbinding tussen hemel en aarde, lijn je uit, richt je op en zet je intentie neer. Dit is wat ik nu te doen heb! Hier ga ik voor! Spreek je uit!

Voorbij twijfel en onzekerheid, dat mag je achterlaten. Zie ze als testen, is dit wat je werkelijk wil? Maar luister niet naar de inhoud, naar waar je gewend bent je in te houden. Als jij op de juiste wijze afgestemd bent, hoef je niet te twijfelen. Kijk goed naar je beweegredenen, zie jezelf als een instrument op aarde. Je krijgt de inspiratie, de ingevingen en de kennis door die je nodig hebt. Ga ervoor. En blijf je afstemmen.

Zeven overwegingen bij: de donkere dagen voor kerst

1. Geniet van de dag: Keer naar binnen, het licht brand ook in jou, zoek het licht!

2. Neem de rust om te ontdekken wat deze situatie van je vraagt. Veel oude shit mag losgelaten worden om als humus te dienen voor het nieuwe dat ontstaat.

3. Vandaag de vooravond voor kerst. Wat betekent kerst voor jou? Gaat het voor jou ook over het licht dat in je geboren mag worden?

4. Naast dat kerst je uitnodigt om met je geliefden te zijn, is dit ook het moment om banden te verstevigen en verbindingen te maken. Geniet van elkaar en wees dankbaar wat je elkaar kunt bieden.

5. Stap in de stilte van het aanwezig zijn. Deze rust helpt je om af te stemmen op datgene wat in jou mag ontstaan.

6. Je zult weten wat je te doen, je ontdekt wat de bedoeling is wat door jou heen mag ontstaan. Stap in de veranderingen die eraan komen en aarzel niet. Je wordt gesteund.

7. Het leven vraagt overgave van je. Overgave aan wat wil ontstaan, om mee te bewegen en te volgen. Heb vertrouwen, het leven stroomt door jou heen.

Wil je contact met me hoe jij meer in contact met jezelf kunt zijn? Klik dan hier. Voor het gratis ebook klik hier

Reageer

Via Sophia