Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Ga je mee op reis?

Ga je mee op reis?

Pijn in het hart, hartepijn, bewust of onbewust; het zorgt voor zoveel spanning en stress in het lichaam.

Wat zeg je tegen iemand met ondragelijk lijden?

Wat zeg je de man of vrouw die zijn wond ontkent en zoekt en zoekt…

Welke troost kan je bieden aan iemand die rouwt?

Woorden zullen tekort schieten, troost zal onvoldoende zijn. Wel kunnen we perspectief bieden. Niet wij, maar de persoon zelf kan een ingang vinden. Dit bevindt zich op een ander level dan de pijn en het gemis.

De reset

Het is een opening, een reset om opnieuw te ervaren wat je te doen hebt in dit leven. Bij deze reset krijg je zicht op je toekomst, het is aan jou om die in te vullen. Het is aan jou om de keuze te maken, het gaat verder dan de woorden die je hier leest. Sommige dingen zijn te groot om alleen te doen.

Jij, je ziel zoekt die ervaring, die partner waarin jij je ervaring opdoet. Mogelijk elkaar de pijn aandoet, het trauma geeft, om het karma te vereffenen. Als het over karma gaat; heb jij voorafgaand aan dit leven, afgesproken wat je wilde leren, wat je wilde ontdekken en met wie. Ook de reis naar Frankrijk gaat over het releasen van karma. Het herkennen en erkennen van de dader en slachtofferenergie in jezelf.

Wat je ook denkt, wat je ook gelooft: momenteel gaat jouw pijn, jouw wond verder dan dit leven. Dit kun je niet alleen oplossen. Tijdens de reis in Frankrijk gaan we terug naar het Katharengebied, We bezoeken de grotten van Maria Magdalena, de Mont Segur, De Feauteuil de Diable. Je wordt begeleid door 5 coaches en je ontvangt het 5 sterren ritueel. Daar wordt de verbinding met jezelf hersteld: met jouw innerlijke kracht, met je innerlijke liefde. De reis is van 22 juli t/m 29 juli in Zuid-Frankrijk. In deze week is er een programma waar de thema’s waar jij mee worstelt aan bod komen.

Tijdens de training heb je als deelnemer de gelegenheid je eigen coachprogramma te maken op de dagdelen dat we niet met de hele groep werken. Zo kun je voelen bij wie jij moet zijn en wanneer. Onze coaches zijn voor jouw transformatie en vraagstuk beschikbaar:

Word jij aangesproken om met ons mee te gaan op reis naar Frankrijk?

Neem contact op met Leonie Linssen of Sophie Verheij

Zeven overwegingen om mee te gaan op reis naar Zuid-Frankrijk:

1. Uit je ervaringen heb je conclusies getrokken. Deze conclusies leiden tot overtuigingen over jezelf, anderen en de werkelijkheid, zij sturen je leven. Zonder dat je het weet kan er een overtuiging meespelen die zorgt dat de dingen in je leven niet lopen. Als je niet snapt waarom je iets niet voor elkaar krijgt, of waarom dingen steeds mis gaan, kan je ervan uit gaan dat er overtuigingen een rol spelen om de boel te saboteren.

2. Verlang jij er naar de hemel op aarde te leven, maar lukt het je vaker niet dan wel? Ontdek je patronen en trauma’s in je ziel, de weg naar zelfontplooiing. Ontdek meer zelfrespect, meer harmonie in je relatie met jezelf en anderen!

3. Herken jij de masculiene en/ of feminine wond in jezelf en verlang je er naar deze te helen? Middels de rituelen kan je terugkeren naar je eigen goddelijke essentie. Het vrouwelijke bij de man kan meer wakker en versterkt worden en verbonden zijn met het pure mannelijke, die de waarden van vrouwelijke essentie durft beschermen zoals empathie, innerlijke wijsheid, intuïtie en creativiteit.

4. Wil jij een bijdrage leveren aan een nieuwe aarde maar voel je dat bepaalde (onbewuste) krachten jou terugtrekken of tegenhouden? Reizen door de tijd door multidimensionale velden kan je helpen om de onbewuste programma’s beter te begrijpen die je beletten het leven te leiden dat je wilt, vanuit je hart. In deze training krijg je een beter idee van de dynamiek van de dader, de slachtofferschap en de redding en hoe deze door de eeuwen heen met elkaar zijn verbonden.

5.Wil je meer zicht op jouw zielsmissie en deze verankeren in jezelf? Ervaar je innerlijke essentie.

6. Heb jij op bepaalde vlakken moeite met relaties, intimiteit en kwetsbaarheid, wat overgedragen is vanuit jouw familiesysteem? Wat zijn de pijnlijke punten van het verleden en de mogelijkheden tot genezing?

7.Herken jij karmische wonden van vorige levens die aangekeken willen worden? Hoe kun je van jezelf houden als je in dit leven ontdekt wat je in een vorig leven hebt gedaan? Kun je jezelf vergeven wat je destijds anderen hebt aangedaan? Spelen deze thema’s nog onbewust in je leven, zodat het niet meer mogelijk is om echt te verbinden?

Heb je interesse, wil je meer weten of wil jij je aanmelden doe dit bij Leonie of Sophie

Reageer

Via Sophia