Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Geboorte en wedergeboorte

Geboorte en wedergeboorte:

Vanuit mijn opvoeding heb ik een duidelijke christelijk omschrijving voor de term wedergeboorte. Dan wordt er bedoeld dat je gelooft, dat je bekeerd wordt vanuit je zondige staat van zijn en dat jij je toewijdt aan het geloof.

Dit is een onderwerp waar ik het niet over ga hebben. Ik gebruik de term wedergeboorte op een heel andere manier. Ik heb zelf een wedergeboorte mogen ervaren, daar ‘baarde’ ik mijzelf opnieuw. Ook anderen heb ik mogen assisteren bij een soortgelijk proces. Dan gaat wedergeboorte over een transformatie die je ondergaat en die een gevolg is van de veranderingen die je doormaakt.

In het proces van geboorte en wedergeboorte is de oude realiteit aanwezig, soms de realiteit waarmee je bent opgegroeid. Er kunnen echter tijdens je levens meerdere geboortes plaatsvinden. Geboortes waar nieuwe delen van jou het licht zien, geboorte waar het oude getransformeerd wordt in het nieuwe. Ik kan me voorstellen dat een ieder daar zijn eigen ervaring bij heeft.

Transformatieweek

Nu ga ik met een groep trainers een week geven, een transformatieweek over geboorte en wedergeboorte. Voor mij een nieuwe stap om met mijn achtergrond, mijn andere levensvisie te de wereld te zetten. In essentie blijken de spirituele wedergeboorte en de religieuze wedergeboorte niet heel erg ver uit elkaar te liggen, de inhoud is echter anders.

Het leven, het levendige bevindt zich niet buiten je, maar in ons. In ons is de verbinding met onze Bron duidelijk aanwezig. Wat goed voor jou is, kan jij aan jezelf vragen. In afstemming met je Bron ontvang jij je antwoorden. Dan weet, voel of ervaar jij wat goed voor jou is en wat jij hebt te doen.

Een ieder, ook jij bent met een unieke opdracht geboren. (Het kan zijn dat jij het anders benoemt, mijn proces klinkt door in de bewoordingen die ik gebruik.) Te ontdekken wie je bent, waarvoor je op aarde bent vraagt van je om je los te maken van de overtuiging dat je het pad moet volgen dat voor je uitgestippeld is. In feite creëer jij je eigen pad.

Dit betekent dat overtuigingen en het loslaten daarvan een belangrijk stuk zijn in je transformatieproces. Het loslaten, uitkomen waar het werkelijk omgaat is als een innerlijk stervensproces. Dan kan je wedergeboren worden, opnieuw geboren. Dan is het leven niet meer zoals het was. Het kan als een beproeving ervaren worden. Een nieuwe jij die opnieuw in het leven stapt, misschien eerst nog onzeker, maar met een heel andere energie.

De nieuwe jij die bewuste keuzes maakt, bewust besluiten neemt. Ben jij in je persoonlijke ontwikkeling zover dat je oude beperkingen los wil laten? Ben je klaar voor de transformatie? Mag ik, mogen wij, jouw hierin begeleiden? Maandag 29 mei t/m vrijdag 2 juni begeleiden wij een transformatieweek in Helios Centrum Heerde. Wil je meer lezen over de geboorteweek of je aanmelden? Hier vind je de link https://veranderjewereld.nl/product/transformatieweek-geboorte-en-wedergeboorte/

Zeven reden om je aan te melden voor de transformatieweek Geboorte en wedergeboorte

1. Ontdek waar je bent: zijn er destructieve patronen die voortdurend in je leven naar boven komen? Wil jij ze eindelijk achter je laten?

2. Weet jij diep van binnen dat je meer hebt te doen, andere keuzes hebt te maken, maar durf je het niet aan?

3. Is je innerlijke saboteur voortdurend met je aan het werk om datgene wat je wil onderuit te halen?

4. Voel jij je slachtoffer van de situatie en heb je geen idee wat je kan helpen?

5. Kom je steeds in contact met mensen die je een stap verder willen helpen, maar is er iets wat je steeds tegenhoudt?

6. Wil je graag ontdekken welke transformatie jou staat te wachten om vanuit je innerlijke Bron te leven?

7. Wil je ervaren hoe je innerlijke man- en vrouwdelen in harmonie met elkaar kunnen samengaan en jij de Liefde in jezelf kunt ervaren?

Meer informatie vind je op https://veranderjewereld.nl/product/transformatieweek-geboorte-en-wedergeboorte/of meld je aan bij Leonie of Sophie

Reageer

Via Sophia