Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Herinneringen

Herinneringen en patronen

Er komen herinneringen boven; ik kan ze niet plaatsen. Soms droom ik stukjes, soms komt er fantasie en daarover weer verwondering.

Allemaal puzzelstukjes, ik kan ze nog niet bij elkaar brengen, geen geheel van maken.

Maar wat als …

Ik mijn gedachten, mijn fantasie erover laat gaan dan…

Alles wat ik niet kan bedenken kan bestaan; Eeuwen hebben we over het water gevaren met wind en zeil; totdat iemand bedacht dat motoren een uitkomst konden bieden. Zelfs wij zijn gemotoriseerd. Over niet al te lange tijd zullen nieuwe technieken onze leven veranderen. Ik heb daar geen voorstelling van en toch popt het al op.

Mondkapjes en QR die ons bestaan regeren; het was onvoorstelbaar en toch heeft het enorme invloed op ons leven gehad. Dit jaar neemt mijn leven een nieuwe wending; de signalen zijn er, ik kan er niet op vooruit lopen, net zo min als jij.

Het is de kunst om te leven in het hier en nu. Jouw rol te vervullen, trouw zijn aan je zielenpad. Je niet te veel af te laten leiden naar wat een ander denkt of vind. Ooit heeft wat een ander dacht of vond ons leven gekost. Nog is dat gevaar niet geweken. En toch moeten we doorgaan, vertrouwen dat er gebeurt wat er moet gebeuren. Niet meegaan in de polarisatie, maar meer en meer de eenheid in onszelf vinden. Juist in de eenheid met je zelf ontdek je, ontvang je informatie. Dan kan je dat belichamen en ernaar leven.

Wanneer je niet gewaar bent van alles wat er in deze tijd plaatsvind, betekent dat niet dat het niet gebeurt. Het betekent eenvoudig dat je daar (nog) niet voor open staat. Verhoog je bewustzijn, hoe meer je je bewustzijn verhoogt, hoe meer je zicht ontvangt. Wordt je gewaar wat er in en om je heen gebeurt.

Zeven overwegingen bij Herinneringen en patronen:

1. Er is een verband tussen vroeger en nu. Leefpatronen zien er anders uit, als je naar de details kijkt, zie je het niet, maar als je naar het groter geheel kijkt, zijn de verbanden zichtbaar.

2. Vanuit mijn opleiding psychologische astrologie worden patronen zichtbaar; in persoonlijk – als in familieverband. Ons leven staat in de sterren geschreven.

3. Sta open voor wat het leven je te bieden hebt, en wat jij het leven kan bieden. Het leven is een voortdurende wisselwerking.

4. Ga uit van alle goede dingen van het leven. Je kunt jezelf er aan herinneren dat de zon altijd in het oosten opkomt.

5. Besef dat de harmonie en orde van het leven een geruststellende werking op ons, ook als we afdalen in diepe, donkere delen van onszelf.

6. Zoek en je zult vinden; bewustzijnsverhoging, liefde en vergeving zijn belangrijke componenten in ons leven.

7. Onze ontwikkeling volgt altijd gelijksoortige stappen: Wees je gewaar van je Zelf, accepteer je zelf, handel op de juiste wijze en kies je pad.

Wil je afspraak maken, neem contact op. Voor het gratis e-book klik hier.

Reageer

Via Sophia