Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Frequentie

Jij hebt een frequentie

Alles heeft een frequentie. En in de ene frequentie neem je anders waar dan in de andere. Als jij je gelukkig voelt neem je anders waar, dan als je bang bent. Als jij je gelukkig voelt, overzie je meer, dan als je bang bent. Dan kun je daar aanwezig zijn.

In je is er ruimte en je ziet de ruimte die een ander heeft en je voorhoud.

In deze tijd worden we overspoeld met angstaanjagende berichten. Angst heeft een lage frequentie. Als jij deze dagelijks tot je neemt, wordt je hierin getraind en afgestemd. Zo is het ook met berichten van hogere frequenties. Ieders frequentie wordt dus beïnvloed door het dagelijkse leven en de dagelijkse praktijk. Niet alleen de omstandigheden maar ook de mensen beïnvloeden ons. We beïnvloeden elkaar.

‘Frequentie is een meetbare elektrische energie tussen twee willekeurige punten. Het aantal trillingen per seconde heet frequentie, uitgedrukt in Hertz. Energie is frequentie, alleen bestaat verschillende energie uit diverse frequenties. Frequentie wordt ook wel vibratie genoemd.’ (google)

Met een energiebal wordt zichtbaar gemaakt dat hoe menselijke energie als een batterij wordt geleid. Met een vinger kan de verbinding gelegd worden en kan de energie stromen. Wij zijn energie en we dragen energie. Onze energie en frequentie is niet alleen voorbehouden aan ons fysieke lichaam. Met ons denken beïnvloeden we onze gevoelens; daarmee wordt oa ons emotionele lichaam ook in frequentie aangestuurd.

Ons leven is een ontwikkelingsweg. De ervaringen die we in het leven opdoen zijn de stepping stones om ons leven aan te gaan. Hoe wij deze ervaringen ervaren, hoe we daarover denken en hoe wij daar mee omgaan geeft richting aan onze ontwikkeling. Wat je ook in het leven meemaakt, wat je levensweg ook is, het is onze frequentie die laat zien waar je zit, wat je innerlijke ruimte is. Niemand heeft een zelfde levenspad. Gelijksoortige ervaringen kunnen zo anders ervaren worden, kunnen zo anders passen in iemands levenspad. Leef jij je leven, je ontwikkeling en je zielspad? Waar voed jij je mee?

Zeven overwegingen bij: Jij hebt een frequentie:

1. Jouw geluk is het belangrijkste voor je geliefde. Kan jij genoeg van jezelf houden om ook jouw geluk prioriteit te geven?

2. Het enige wat zich verdubbelt, als je het deelt: is geluk. Als jij gelukkig bent, kan jij je geluk delen.

3. Gun jezelf het beste voor het nieuwe jaar. Sta open voor de mogelijkheden die het leven je biedt. Schep ruimte en creëer daardoor ook mogelijkheden.

4. Wanneer je niet gelooft in de mogelijkheden die er zijn, dan ben jij degene die gebrek lijdt en het zonder moet doen.

5. Het is de kunst om te ontdekken wat je weerhoudt om gelukkig te zijn en daarbij hulp te vragen. Durf jij om hulp te vragen?

6. Het werk aan jezelf, jouw frequentie verhoging is welzijn voor jou en het grotere geheel.

7. Frequentie verhoging van je aardse lichaam vraagt meesterschap op de diverse levels van het leven.

Wil je het nieuwe jaar goed starten? Je frequentie verhogen? vraag een gesprek aan, wat ik voor je kan betekenen om je frequentie te verhogen. Ook het proces van zelfliefde is daar enorm belangrijk in. Voor het gratis e-book klik hier.

Reageer

Via Sophia