Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Jij in een veranderende wereld

Jij in een veranderende wereld. Terugluisterend naar de radio, hoor ik dat je je niet veel moet voorstellen van jezelf. Want uiteindelijk zullen we tot stof terugkeren. De manier om je verheffing de kop in te drukken.

Ondanks of misschien dankzij alle tegenkrachten die er gaande zijn, is duidelijk weer de opgaande energie voelbaar en merkbaar.

Ik merk dat in mijn persoonlijke leven, naast het feit dat me gevraagd wordt meer en meer tot mijn kern te komen; Los te laten wat me niet dient, open te staan. Stromen de nieuwe mogelijkheden m’n leven binnen.

Oude rekeningen vereffenen

Oude rekeningen worden vereffend; daar waar ik nog oude zielendelen bij mij droeg, mag ik die terug geven. Daar mag ik zien dat ik zowel dader- en slachtofferenergie in mij draag. Door dit in de ogen te zien, kunnen ze los gelaten worden, mogen ze heel worden.

Alsof ik nu vooral mag zien waar er geheeld mag worden, waar zaken gezien en losgelaten mogen worden om die heelheid te ervaren. Soms zo bijzonder, hoe we bij elkaar gebracht worden, hoe de leiding van het Universum ons met die personen in contact brengt. Je hoeft niets bijzonders te doen; het openbaart zich. Je voelt en ervaart het.

Samen met Jeroen van der Hoff ontdek ik dat naast de emotiecode ook andere bronnen helpen om zicht te krijgen op wat er geheeld mag worden. Vanuit mijn ontwikkeling met Leela blijkt daar ook veel informatie te vinden, die helpend is om ‘oude rekeningen’ te vereffenen.

Enkele jaren geleden kwam Leonie Linssen op mijn pad; met haar moest ik samenwerken: voor mij was dat zo duidelijk. Gelukkig herkende Leonie dat ook. Met haar en met de collega’s van de Creavisie hebben we al veel wonderen mogen zien, pijn mogen verlichten, zielendelen terug mogen halen en geven. Nu komt het steeds persoonlijker in mijn persoonlijk leven aan het licht. Samen, maar ook persoonlijk hebben we te zien welke levens we geleefd hebben, mogen we leren van deze levens en teruggeven wat niet van ons is.

De wereld wordt zoveel mooier als we onszelf in de ogen durven kijken, durven zien dat we allen facetten van het leven hebben mogen ervaren om uit te komen bij onszelf; waar we nu zijn en wat nu de bedoeling is.

Zeven overwegingen bij Jij in een veranderende wereld

1. Waar merk jij aan dat jouw wereld verandert, dat de energie omhoog gaat? Krijg jij ook tekens en signalen?

2. Wat mag er in jouw leven veranderen om die hoge energie te kunnen dragen? Hoe kan jij die hoge energie omvatten en dragen?

3. Inzichten geven ons zicht op datgene wat gemanifesteerd mag worden. Wat door jou mag gaan om in de wereld gezet te worden. Let op je dromen en inzichten!

4. Alles wat jij hebt te doen is aanwezig zijn in je leven; te zijn en alles zich te laten ontplooien.

5. Liefde klopt aan, ben jij daar om liefde te ontvangen? Voor jezelf en om haar door te geven?

6. Vanuit de reflecterende wereld ontdek je wat er in je leeft. Als er weerstand in je leeft, komt die in volle hevigheid bij je terug. Maar als er liefde in je leeft, komt ook die bij je terug.

7. Een open stromend hart is een voorwaarde om liefde te kunnen ontvangen en haar te kunnen geven. Het kost niets, maar oh het brengt je zoveel!

Wil je meer en meer de liefde in je voelen stromen? Neem dan contact met me op. Voor het gratis ebook: klik hier

Reageer

Via Sophia