Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
mede mogelijk gemaakt

Mede mogelijk gemaakt….

Mede mogelijk gemaakt door.

Mede mogelijk gemaakt zie je soms onder advertenties staan. Vroeger hoorde je vaker de uitdrukking: Achter iedere sterke man staat een sterke vrouw.

Ik merk dat er achter ieder persoon, man of vrouw een heel netwerk van steun en vertrouwen belangrijk is. Dit beperkt zich niet tot je persoonlijke partner.

Dat neemt niet weg dat je partner mogelijk als eerste je steun en toeverlaat kan zijn. Maar vrienden en vriendinnen, familie, relaties al dan niet zakelijk nemen hier een belangrijke rol in.

Het gaat om de verbinding die je met elkaar hebt. Datgene wat je elkaar gunt. Ieder heeft zijn kwaliteiten, ieder heeft zijn ervaring. Vanuit deze achtergrond raad je mensen iets aan. Lees of luister de ganslegging van afgelopen week hierover nog eens terug. 

Bijvoorbeeld: ¨Doordat mijn vriendin had aangeraden om daar uit te gaan, ben ik mijn huidige partner tegen gekomen. Doordat ik mijn partner ben tegen gekomen ontsloot zich een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden.¨ En zo kun je nog meer voorbeelden verzinnen. Juist vanuit liefde en verbinding ontstaat er een wereld aan mogelijkheden. Mogelijkheden die je niet zelf zou verzinnen. Die buiten je verbeeldingsvermogen kunnen liggen en mogelijk worden doordat je ja zegt.

Ja zeggen tegen een situatie, ja zeggen tegen het leven. Het leven laten stromen. Het accepteren van alle beschikbare energieën. Of juist voelen waar je nog geblokkeerd wordt. Het leven nodigt je uit om verder te gaan, verder dan je ooit had kunnen bedenken, verder dan je ooit had kunnen dromen. Zodra jij het leven laat stromen, je toewijdt om het leven te beleven, inspireer jij andere mensen. Je inspireert ze om verder te gaan, buiten de gebaande paden, hun eigen blokkades met liefde te bezien en te helen.

In verbinding met jezelf kun je voelen, hoe onzeker jij er ook over bent, of het goed is. Je kunt het nog niet begrijpen. Alle nieuwe wegen zijn eng en onzeker. Met name de paden die nog niet eerder bewandeld zijn, brengen je in contact met nieuwe gebieden waar er nog geen voorbeeld is hoe het uit kan pakken.

Zeven tips bij Mede mogelijk gemaakt door.

1.

Wees genereus. Geef datgene wat je kan missen, deel je kwaliteiten en ontvang datgene wat je nodig hebt.

2.

Zeg ja tegen het leven. Voel de verbinding en handel naar deze verbinding. Leef en het nu.

3.

Stop met te proberen te begrijpen. Eerst is daar het weten, het voelen. Het begrijpen kan veel later komen. Als je begint met het te proberen te begrijpen, is het moment van handelen naar de energie die er is, voorbij.

4.

Dat wat je ziet is niet het hele verhaal. Geen mens staat op zichzelf. We zijn allen met elkaar verbonden. Met elkaar maken we veel mogelijk.

5.

Als je kijkt naar je medemens: zie een krachtig mens, verbonden met anderen mensen.

6.

Alle onze kennis en wijsheid worden door onze inspanning en hulp van het Universum naar een hoger niveau getild.

7.

Wees niet bang voor nieuwe paden. Heb vertrouwen in jezelf en de tekens die je ontvangt. Volg ze, vanuit de verbinding met jezelf en het Universum.

 

Hulp nodig om jezelf toe te staan meer in verbinding te leven?

Neem contact op.

Reageer

Via Sophia