Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Overgang naar een nieuw tijdperk

De overgang; naar een nieuw tijdperk

De reset heeft plaatsgevonden in het Universele stuk, in het persoonlijke stuk. We zijn in de overgang naar een nieuw tijdperk. Op alle levels. Daarom is de vraag aan jou; hoe bereid jij je voor op het nieuwe tijdperk? zelfs als je niet weet wat het je gaat brengen.

Het leven is in altijd in beweging, jij bent ook energie in beweging. Door onze levensstijl is dat niet altijd terug te vinden. We zitten achter onze computer, we zitten achter de televisie. Ongemerkt brengen we heel veel tijd zittend door. Terwijl ons lichaam van beweging houd.

Best een uitdaging om te ontdekken hoe jij jezelf in beweging zet.

De situatie kan ons uitnodigen om in beweging te komen, onze wensen, onze verlangens en onze drive zijn ook manieren om in beweging te komen; op meerdere levels. Jij bent degene die bepaalt welke beweging, welke richting, de intentie en waar je heen wil. Juist een bewuste inzet om jezelf in gang te zetten wat betreft ontwikkeling op welk vlak dan ook; is belangrijk. Als jij niet besluit wat te doen, kan het voor je besloten worden.

Juist nu de qua mogelijkheden om naar buiten te gaan worden ingeperkt is het van belang om creatief te zijn. Het ligt in de kleine dingen. We zijn net het nieuwe jaar ingegaan, onze goede voornemens mogen we in de praktijk brengen. Afgelopen week heb in het vervolg van de reset die ik heb in het kader van mijn huis, ook ´n lichamelijke reset gedaan. Een week detox, zodat oude patronen ook daar losgelaten kunnen worden.

Na een reset is er een nieuw veld. Oude overtuiging blijven nog wel een tijdje om je heen hangen. Maar hoe vastberaden je bent om het nieuwe veld in te gaan, je nieuwe leven, hoe meer je ze achter kunt laten. Deze tijd is gunstig om nieuwe ideeën vorm en gestalte te geven. Laat je in je creativiteit niet beperken. Rijk uit naar wat voor jou het mooist en het uitdagendste is. Ga uitdagingen aan, ze zullen je leven verrijken. Sta je onderscheidingsvermogen niet aan anderen af, wat jij of ik kunnen begrijpen is veel minder dan wat er in werkelijkheid is.

Zeven tips bij Overgang naar een nieuw tijdperk

1. Een kind leert door vallen en opstaan en laat zich niet ontmoedigen door het vallen. Laat jij je niet ontmoedigen door tegenslagen. Ga ze aan.

2. Mind training; wordt je dagelijks door de televisie getraind om kies jezelf wat jij belangrijk vindt? Kies je bewust je eigen pad?

3.Jij als geheel persoon bent nodig, niet alleen je hoofd; ook je persoonlijkheden en je zwakheden om nieuwe wegen te ontwikkelen.

4. Creativiteit is in zichzelf grenzeloos. Ga haar niet bij voorbaat beperkingen opleggen. Wat er mogelijk is komt via inzichten en ingevingen tot je.

5. Uitdagingen die jij voor je gesteld ziet, zullen je leven verrijken. Rijk uit en ga verder dan je ooit dacht dat mogelijk was.

6. Elke dag is een afscheid en een nieuw begin. Accepteer elke dag als een nieuw geschenk, dan zul je je vertrouwen hervinden en een actieve interesse in het leven verkrijgen.

7. Om keuzes te maken is, is het goed om de situatie van meerdere kanten te beoordelen. Zoek diverse invalshoeken, diverse informatiebronnen om zicht te krijgen op de situatie.

Wil je meer informatie neem dan contact op. Voor het gratis ebook, klik dan hier.

Reageer

Via Sophia