Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Pleiaden

Rustig aan.

Rustig aan, hoe rustiger je bent hoe beter je kunt voelen en je focus richten.

Deze week zijn er heel veel onderwerpen langsgekomen die allemaal om aandacht vragen en alles met elkaar te maken hebben. Om te beginnen is het voor iedereen belangrijk om rustiger aan te doen. De wereld om ons heen, gaat steeds sneller. Hoe meer jij je daarmee verbindt, hoe minder jij je met jezelf verbindt.

Deze week ben ik een paar dagen op werkvakantie met Leonie Linssen. Vorig jaar om deze tijd ook. Ik herinner me dat ik toen vroeg: ‘Wat gaan we nu doen?’ Leonie zei toen: ‘Niets!’ Nu weet en voel ik dat het juist om de rust en de afstemming gaat. Wat vraagt onze ziel van ons? Wat mogen we in de wereld zetten. Hoe kunnen wij een bijdrage leveren aan het gewonde mannelijke en vrouwelijke in de wereld?

Dat kan alleen maar in de rust. In deze rust ontvingen we in een meditatie aanvullende boodschappen. Bij mij is heel duidelijk de boodschap; me overgeven aan datgene wat zich aandient. En dan voelen. Voelen wat dit van me vraagt, of dit resoneert en pas dan de volgende stap zetten.

Het grote gevaar is dat in de haast die gemaakt wordt, je kruit verschoten is. In de rust kun je pas de afstemming vinden, in de rust kun je ontdekken, wie je bent en waar je staat en wat nu de volgende stap moet zijn. Vorige week sprak ik nog met iemand over zelfhealing; daarbij was zijn verzuchting: we / zij had moeten mediteren. Meditatie is zo’ n krachtige methode. In het kader van deze week, onze afstemming op ons doel bracht ons op de Pleiaden. Ook al hadden Leonie en ik een andere reis daar naartoe; het was zo verbonden met elkaar. Tijdens deze reis mocht ik de kracht van overgave ervaren. Voelen dat uitlijning en afstemming zo nodig zijn. En ik ontving haar.

Zeven boodschappen bij Rustig aan:

1. Rustig aan: de wereld gaat wel zonder jou door! Juist door je niet te verliezen in de wereld mag je jouw bijdrage leveren.

2. Bescherming en healing vindt je in jezelf. In de rust die je in jezelf hebt, in je ziel zul je haar vinden.

3. Neem waar en wacht. Je hoeft niet overal in op te gaan, je rol zal duidelijk worden als je je verbindt met je hoogste Zelf.

4. Wat wil je het liefst? Kijk ernaar, draai het om en om. Zie de veranderende perspectieven en luister wat ze je te vertellen hebben.

5. Aantrekkingskracht en focus ontstaan in de rust en in de stilte. Mogelijk dat er eerst iets losgelaten mag worden voordat je werkelijk kunt voelen waar het om gaat.

6. Het gewonde mannelijke kan geheeld worden, als het geraakt wordt door het gewonde vrouwelijke; wat de pijn kent en haar aangegaan is. Zij laat de weg zien.

7. Jij blijft verantwoordelijk voor je persoonlijke weg, of dit in healing of in strijd is. Elke keuze die jij maakt draagt bij aan het pad dat je gaat.

Wil je meer tot rust komen of ben je geïnteresseerd in een van de diensten die ik aanbied? Neem dan contact met me op. Voor het gratis ebook, klik hier.

Reageer

Via Sophia