Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

De wereld veranderen begint bij jezelf

De wereld veranderen begint bij jezelf.

We leven in n bijzondere tijden; we maken geschiedenis. Als we later terug kijken op deze periode dan zijn we verbaasd dat dit allemaal mogelijk is en wat we zelf hebben bijgedragen.

Wat draag jezelf bij? Dit antwoord kan je zelf geven. Wat is jou rol in deze periode?

Hoe ga je om met de huidige situatie?

We leveren een bijdrage door hoe we zijn, wat we doen en wat we uitstralen.

Met elkaar creëren we een veld, met elkaar creëren we onze (leef) wereld. Samen bepalen we wat er is en wat er mag zijn. Zodra je iets wil veranderen, is het van belang dat jij die verandering inzet. De wereld veranderen begint bij jezelf. Zodra jij verandert; in je denken, doen en handelen heeft dit invloed op de gehele wereld. Dat klinkt nogal hè? Toch is dit belangrijk om dit te realiseren. Misschien ken je het verhaal dat de vleugels van ‘n vlinder uit t Amazone gebied een orkaan veroorzaken.

Hoe zit het dan met wat er nu gebeurt?

Naast het feit dat we hebben gekozen voor onze regering, hebben we nog steeds onze invloed op de wereld. De wereld veranderen en beginnen bij jezelf heeft ook in het grotere geheel prioriteit. Je bent geen slachtoffer, je hoeft niet alles voor lief te nemen. Wees aanwezig en wees duidelijk in wat je wenst, denkt en wil. Het effect is misschien niet direct daar, maar Rome en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd.

Gratis webinar

Graag nodig ik je uit voor het webinar dat ik morgen en volgende week geef over het onderwerp ”Knel zitten tussen twee werelden.”Juist in deze tijd is duidelijk dat het oude leven achter ons ligt, dat er iets nieuws op ons wacht. We zitten in de tussenfase. Het leven dat ons wacht kan je op verschillende manier verwachten en aangaan. In de buitenwereld wordt er heel erg ingehaakt op de angst. 

Graag wil ik op een heel andere manier met jou kijken wat er mogelijk is. Ik ga uit van het principe dat de wereld veranderen begint bij jezelf. Wat er ook in de buitenwereld is, waar je ook mee moet dealen. Als jij verandert, verandert de wereld. ​​ ​​

Het blijft actueel hoe je angst los kan laten, zonder daar mee in gevecht te gaan. Hoe jij jou liefde in de wereld vorm kan geven en uitstralen. Dat betekent altijd weer terug naar jezelf: hoe kan je de liefde in jezelf toe laten, hoe mag de liefde in jou groeien.

Hier kun je je aanmelden voor het webinar.

Zeven overwegingen bij : De wereld veranderen begint bij jezelf

1. Als mens ben je een creërend wezen: je hele leven heb je gecreëerd, je toekomst zul je ook creëren.

2. Bewuste creatie, vraagt om bewust aandacht. Of je nu bewust of onbewust bent, je creëert hoe dan ook.

3. Door teveel te doen zoals de ander wenst, geef jij je eigen creatiekracht op. Denk zelf, denk aan wat je wil, wat is mogelijk; creatie volgt de richting.

4. Tijden veranderen, mensen veranderen: dat is een natuurlijk proces. Geloof in veranderen, zet je in voor verandering, zet je in voor de verandering die je wenst.

5. Zoveel mensen, zoveel wensen. Gebruik je eigen creatiekracht, je eigen creatiemacht. Daarin is geen goed of fout. Volg je eigen stroom.

6.Deepak:
‘Onze levens zijn als rimpelingen in de uitgestrekte oceaan van bewustzijn; als golven stijgen en dalen we, maar verdwijnen we nooit, want de oceaan is oneindig en eeuwig en een golf is niets anders dan die oceaan’

7. Gebruik je eigen licht om je wereld te ordenen, te genezen en te bevrijden.

Schrijf je in voor het gratis webinar

Reageer

Via Sophia