Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Wat bezielt je?

Wat bezielt je?

De toon waarop dit uitgesproken wordt bepaald de betekenis van de woorden. Ik nodig je uit om nu eens werkelijk te kijken wat je bezielt. Wordt je gedreven tussen hoop en vrees, angst of liefde?

De afgelopen jaren maar ook de toekomst vraagt veel van ons. In mij is er veel geshift en staat er veel te gebeuren. Ik kan niet in de toekomst kijken maar ik kan voorvoelen dat ik weer op een kruispunt staat. Mijn droomleven is bijzonder actief, ik ben aan het reizen, er gebeuren dingen die ik niet begrijp, ik kom in een heel andere werkelijkheid.

Mijn dromen hebben me al zo vaak de weg gewezen. Belangrijke beslissingen heb ik genomen op basis van mijn dromen. Datgene wat nog niet bewust is, maar wel laat zien wat er in mij leeft; mijn angsten, mijn bezieling, datgene wat ik te doen heb.

Verjaaardagsactie

Komende week ben ik jarig en geef ik mijn boek Van angst naar passie gratis weg: je hoeft alleen de verzendkosten te betalen. Tot 1.09.2022 krijg je 50% korting op mijn online programma’s : Het jaarprogramma Van angst naar passie: waar je in een jaar tijd, jezelf oefent om steeds meer liefde in je leven toe te laten. Alles kost tijd. Zelf gewoontes veranderen in je leven, gaat samen met overtuigingen loslaten en oude gewoontes vervangen voor nieuwe.

Wil je dit in korte tijd doen, dan kunnen mijn 3 maanden programma’s: Turn on – turn off en Knel zitten je daarbij helpen. Weet dat het je persoonlijke drive is, die bepalend is hoe het uitpakt in je leven. Dus wederom de vraag : Wat bezielt je?

Overtuigingen, pijn, trauma het kan zo diep zitten. Je kan de overtuiging hebben dat ze nooit los zullen komen. Deze overtuiging kan een behoorlijke obstakel zijn. Daarmee wil ik niet zeggen dat we daarna maakbaar zijn. Alles in ons leven heeft zijn doel, zijn plaats. Belangrijk is om ook daar naar te kijken.

Momenteel ben ik bezig met een astrologie opleiding. Daarin is ook zo zichtbaar dat we onze blauwdruk meekrijgen. Je zult altijd jezelf zijn, met je eigen unieke gaven, met je eigen unieke kwaliteiten. Met de liefde die erin je stroomt.

Is de liefde die in jou aanwezig is een zichtbare stroom of is ze nog onzichtbaar? Uiteindelijk mag ook jij ontdekken dat jij de liefde kunt belichamen, dat jij kunt kiezen voor datgene wat je werkelijk te doen hebt, dat je daarin ook je eigen weg mag volgen. Ik hoop dat ik je kan helpen met mijn tools en begeleiding om jou eigen pad en bezieling te vinden.

Zeven overwegingen bij Wat bezielt je?

1. Open jezelf voor de oneindige kracht van liefde. Zij bevindt zich als een bron in je. Daarvoor mag je heel veel loslaten. Loslaten wat je belemmert om die kracht te aanvaarden.

2. Bederft angst en twijfel de perfectie van je leven? Je kunt er klaar voor zijn om de liefde en het geluk in je leven toe te laten. Er is een perfect ritme in het leven. Je mag daarop mee bewegen.

3. Genieten van het leven, is mogelijk door je af te stemmen op het ritme van het leven. Beweeg mee, accepteer en vertrouw erop dat je het leven mag ontvangen in al haar volheid.

4. In nauw contact zijn met de Bron van leven, de Bron van liefde is het geheim van de Liefde.

5. Veroordelingen brengen je uit de harmonie, uit de liefde. Diversiteit mag er zijn, ook jij bent uniek, net als de ander.

6. Liefde is de drager van alle verbindingen. Liefde overstijgt angst en liefde zal je altijd verder brengen.

7. Wat zou er gebeuren, hoe zou jij je voelen als je echt zou gaan luisteren naar de stem van liefde in je hart.

Deze week kun je mijn boek Van Angst naar passie gratis ontvangen, tegen betaling van de verzendkosten. Ook de online programma’s: Van Angst naar Passie, Turn on- turn off en Knel zitten tussen 2 werelden zijn voor de helft van de prijs. Kijk hier wat jou verder kan helpen. Als je vragen hebt, neem dan contact met me op

Reageer

  • Twan De Leur
  • 29/08/2022
  Beantwoorden

  Hoi, graag het ebook.

  Groet Twan

   • sophie
   • 02/09/2022
   Beantwoorden

   Hoi Twan, als het goed is, heb je mail ontvangen met daarbij een pdf. Als je hem niet ziet, wil je dan in je spam kijken?
   Vriendelijke groet Sophie

Via Sophia