Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Energiedragers

Wij zijn dragers van energie

Wij zijn dragers van de energie. Alle energie kunnen we voelen, zijn waarneembaar. Ieder draagt energie. Zodra energie bij elkaar komt, wordt er energie uitgewisseld. Energie communiceert met energie. Mensen zijn energiewezens, zelfs als mensen niet met elkaar spreken, wordt er gecommuniceerd.

Momenteel is er een overvloed aan informatie, de media zendt zijn energie uit en wil je meenemen in haar boodschap. Deze overvloed van informatie werkt verwarrend, door de hoeveelheid is het moeilijk uit te filteren wat nu wel bij je past en wat niet. Als ik het te druk heb, vind ik het ook heel moeilijk te voelen wat er in mij leeft. Zodra ik rust neem, de rust opzoek, krijg ik zicht op wat er in mij leeft en wat er door mij heen wil stromen. Ook vandaag was er een moment van rust nodig om te voelen dat in deze grote hoeveelheid van informatiedragers, energiedragers, voor mij een rode lijn aanwezig is.

Ik ben op het pad van licht en liefde. Daar heb ik al veel obstakels in mijzelf moeten overwinnen, zoals overtuigingen, taboes, etc.. Ik voel heel sterk dat liefde, de plaats mag innemen van angst en pijn. Liefde omarmt, verwarmt en accepteert wat er is. Zij verzacht, versterkt en doorvoeld waardoor heling kan plaatsvinden. De liefde mag belichaamd worden in ons wezen in ons zijn. Wij kunnen de liefde op aarde brengen. Daardoor kan oorlog en geweld, gezien, geaccepteerd en geheeld worden. Zij ontvangt een tegenwicht in de liefde waardoor het niet meer nodig is om die machtskant uit te leven.

Steeds meer mensen verbinden zich met elkaar vanuit een gerichte intentie. Ook ik heb mij verbonden met collega’s in liefde, om trauma, karma en pijn te helen. Deze heling neemt niet de verantwoordelijkheid van de ander weg of over, nee zij opent deuren. De lading die ondragelijk is, die maakt dat dat men de extremen opzoekt, wordt geheeld. Dan heeft men de mogelijkheid om andere keuzes te maken, die gelukkig maken.

Want waar word je blij van? Ik weet dat ik blij word van mensen die gelukkig zijn, die liefde kunnen delen in welke vorm dan ook. Dat geeft vreugde en vrede. Met mijn collega’s Leonie Linssen, Jeroen van der Hoff en Marcel Heijnes organiseren we op 5 mei een Karmische Bevrijdingsdag waarbij we bewust en onbewust trauma gezamenlijk en individueel transformeren. Wil je kennismaken met mij, ons en onze methode, kom dan langs op Verwersstraat 26 te Den Bosch. Hier lees je er alles over.

Dragers van energie; zeven overwegingen

1. Hoe voel jij je? Dat is de energie die je draagt. Het is een momentopname en ook weer niet. Als jij je overwegend gelukkig voelt is je energie hoog. Schommelingen kunnen er zijn, zie dat als de golfslag van je energie.

2. In ons leven komen we moeilijkheden en kansen tegen, als jij het pad van je ziel loopt zul je merken dat je in de flow zit, dat het leven je helpt om vooruit te komen.

3. Ernstige blokkades zijn vaker de manieren om je op het pad je ziel te brengen. Daar krijg je eerst duwtjes voor, je ziel stuurt je steeds gerichter een bepaalde kant op.

4. Van buitenaf is niet zichtbaar of jij het pad van je ziel bewandeld, dat kan jij alleen van binnenuit ervaren.

5. Ieder mens heeft een eigen keuze en een eigen verantwoordelijkheid. Soms is het probleem en het trauma vanuit bijvoorbeeld het familiesysteem te groot om alleen te dragen. Dan kan het helpen om anderen te vragen die last te transformeren.

6. Steeds meer mensen voelen dat het de tijd is om oud (familie)karma in te lossen en te transformeren. Zelf kun je al veel, met meer mensen en meer gerichte energie is meer mogelijk.

7. Wees je bewust welke energie je draagt en wat je uit wil dragen. Jouw bewustzijn kan je helpen richting te kiezen en hogere energieën te dragen.

Wil je meer informatie, neem dan contact op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia