Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Boek - Van Angst naar Passie

Transformeer je angst in 64 stappen!

Heb jij last van angst- en /of paniekaanvallen?

Zit jij vast in jouw  situatie?

voel jij je moe en futloos?

heb je het gevoel dat je stilstaat en het leven aan je voorbij gaat?

Angst werkt verkrampend.

Door angst kan je niet zien, krijg je geen zicht op je situatie.

Angst is een krachtige emotie en brengt je daar waar jij niet wil zijn. Als je angst kunt zien als een gebrek aan informatie, als angst laat zien wat je nog niet weet, kan het je richting geven wat je wel wil leren. Daarmee kan angst een toegang worden tot jouw mogelijkheden.

Wil je angst voor altijd loslaten? Koop dan mijn eBook of het fysieke boek van Angst naar Passie! 

Stel je voor dat van je angst af komen helemaal niet zo moeilijk is als je nu denkt. Stel je voor dat er een eenvoudige methode is om van je angst af te komen. Stel je voor dat er een stappenplan is hoe jij van je angst af kan komen. Stel je voor dat ik dat jou kan laten zien

Ik ben Sophie Verheij; Ik ben zeer beschermd opgevoed. Deze opvoeding leerde mij dat de buitenwereld wreed en niet veilig was. Ik heb deze angst aan moeten gaan om uit deze beschermde omgeving te komen. Ik had geleerd dat ik als vrouw minder was dan een man. Ik had geleerd dat ik als vrouw niet waardevol was, ik had geleerd om mij dienstbaar op te stellen. Ik had geleerd om niet te kiezen voor mijzelf. Ik heb al mijn oude overtuigingen achter me moeten laten. Ik heb mogen leren dat ik als mens waardevol ben; of ik nu man of vrouw ben. Ik heb geleerd dat ik voor mijzelf moet kiezen, anders kan ik niet goed voor mijzelf zorgen. Ik heb al mijn angsten aan moeten gaan. Ik heb ontdekt wat mijn angsten mij wilde zeggen; daarom kan ik jouw nu leren hoe jij jouw angst aan kan gaan, hoe jij uit blokkerende situaties kan komen!

Als je zelf werkt aan je angst met het eBook van Angst naar Passie, dan bereik je het volgende:

Je gaat je leven vanuit een ander perspectief zien

Je hebt weer mogelijkheden

Je hebt weer toekomst

Je hebt de regie over jou leven weer terug

Je krijgt hoop, en krijgt weer de energie om te leven

Je bent weer in alive!

Ik gun jou ook om te leven in vrijheid, om te leven zoals jij het wil. Het leven heeft zoveel voor jou in petto. Gun ook jezelf de kans om te leven in vrijheid, zonder angst.

Angst heeft een boodschap, als jij die boodschap wil ontvangen, moet je niet weglopen. Kijk wat de verpakking is, ontmantel de angst en ontdek wat voor jouw verborgen was.

Krijg zicht op jij nodig hebt om angst te transformeren in passie. Leer te zien wat jij nodig hebt, wat jou helpt om jouw leven te leven.

Zet daarvoor nu de eerste stap en dowload nu het ebook: Tranformeer angst in passie

Ebook; €7,99

Fysieke boek: €19,95 tijdelijk alleen verzendkosten a 6,95 tot 1-9-22

Via Sophia