Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

 

Transformatieweek Geboorte en wedergeboorte

In de persoonlijke ontwikkeling zijn vele lagen en soms ontdek je dat je niet meer verder kunt. Dat je vastloopt en iets moet veranderen of dat je transformatie nodig hebt. Mogelijk is onderstaande transformatie week dan wat voor jou!

Van maandag 29 mei t/m vrijdag 2 juni 2023, in de pinksterweek, organiseert traumacoach Leonie Linssen samen met drie teamleden van de Open Hearts Academy, waaronder ondergetekende, een transformatieweek rond geboorte en wedergeboorte in Helios Centrum te Heerde. Deze transformatieweek is bedoeld voor iedereen met ervaring op het gebied van persoonlijke groei en systemisch werk om eindelijk eens die eeuwig terugkerende ineffectieve of destructieve communicatiepatronen te doorbreken: met jezelf en/of in relatie met anderen. Omdat sommige dingen te groot zijn om alleen te doen en omdat we elkaar soms nodig hebben voor het diepste transformatiewerk. Deze week word je opnieuw geboren, zodat jij een frisse stap kunt maken voor het vervolg van jouw leven!

Lees verder op https://veranderjewereld.nl/product/transformatieweek-geboorte-en-wedergeboorte/

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie of mij

Ritueel voor de man - The seven sisters of Delight

In samenwerking met Leonie Linssen is het ritueel voor de man ontstaan. Het ritueel is bedoeld voor de man die het gevoel heeft dat hij niet geholpen kan worden, omdat hij de ander te sterk of te slim af is. En toch weet jij als die man zijnde dat je wat mist. dat je niet heel bent. Dit ritueel helpt je dat verloren deel van jezelf terug te vinden. 

Uit je hoofd, in je lichaam

Als we in ons lichaam zijn, ervaren we de dingen anders dan wanneer ons hoofd het leven bestuurt. Je hoofd weet en bedenkt van alles. Het richt zich op het behalen van doelen, prestaties en het bewijzen van zaken. Jouw lichaam echter spreekt een hele andere taal, die meer te maken heeft met jouw gevoelswereld.

Als je als kind bent opgevoed met het doel te presteren, waarbij je stoer moet zijn en niet je gevoelens mag tonen, wordt verbindend relateren en het ervaren van echte intimiteit, op den duur lastig. Er kan een tijd komen dat jouw partner meer van je verwacht dan jij kunt geven, simpelweg omdat je het niet geleerd hebt, en jouw lichaam nog vol zit met ervaringen die jou ervan weerhouden te verbinden vanuit het hart.

Uitnodiging naar verbinden met intimiteit en zachtheid

Van oorsprong heeft ieder mens het verlangen om te verbinden. Op dit moment zitten we collectief in een fase van verandering, waarbij het overheersende mannelijke ernaar verlangt op een andere manier te acteren dan via geweld (emotioneel, verbaal of fysiek). Diep van binnen voel je een verlangen naar iets anders, maar hoe? Wie kun je écht vertrouwen? Hoe kun je stoppen met het vechten tegen jezelf, wat zich weerspiegelt in jouw buitenwereld?

Uit het gevecht, terug in je hart

Vaak ligt onzichtbaar trauma in de oorsprong van dit gedrag, en het verlangt naar heling. Hoe kun je de controle loslaten die jou steeds weer in de greep houdt en waardoor kwetsbaarheid en echte verbinding vanuit het hart, bijna niet mogelijk is? Therapie zie je niet zitten, je bent namelijk veel te slim en leidt iedere therapeut zo om de tuin. Dat weet je. Maar wat dan wel?

Een drie uur durend ritueel voor één man, die het verlangen heeft om te leven van binnen naar buiten. Durf jij deze eerste, onomkeerbare stap te zetten? De zeven zusters van het licht, zullen jou meenemen in dit heilige, eeuwenoude ritueel, begeleid door Leonie Linssen en haar soulteam. Geef je over aan hun licht en innerlijke vrede zal volgen voor de rest van jouw leven.

 

Het ritueel 

In dit Goddelijke ritueel van lichaam, hart en ziel, word je meegenomen naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Heb je ooit gehoord van de term onvoorwaardelijke liefde? Heb je ooit de dankbaarheid ervaren van een vrouw die gewoon gelukkig is met jouw bestaan, wat er ook gebeurt? Dit gaat niet over vrouwen die van je houden, om het feit dat je aanzien hebt, rijk of beroemd bent. Dit gaat over de wetenschap dat jouw bestaan hier op aarde een reden heeft die verder gaat dan jouw voorstellingsvermogen. Het is het hoofd dat kan denken, en het is het lichaam dat correspondeert met de universele, liefdesenergie. De meeste mensen zijn zich hier niet bewust van en zijn daarom gecentreerd in hun hoofd, wat zeer offensief en eisend van aard is.

Laten we de dingen vanuit een andere invalshoek bekijken. Heb je ooit het gevoel gehad dat wat je ook doet of geeft, dat het niet genoeg is voor de buitenwereld? Heb je ooit bedacht, wat je zou doen als je geen inkomen meer zou hebben, je baan zou verliezen, je vrouw, je kinderen of je huidige levensdoel en daarmee jouw bestaansrecht? Je hoofd rustig houden en je hart openen, is moeilijk als de wereld om je heen verandert in een richting die jij niet langer kunt controleren.

Je kunt met veel mensen praten, maar niemand lijkt het juiste antwoord te hebben. Hoe meer beslissingen je neemt, hoe meer je voelt dat jouw innerlijke onrust groeit en de chaos om je heen vergroot. Wat is er nog meer mogelijk? Durf jij om hulp te vragen op een manier die verder gaat dan mind tricks en spelletjes voor het juiste antwoord?

Dit ritueel met de zeven zusters van delight, gaat niet over seks of over het spelen met vuur. Het gaat er niet om, om jou te overtuigen in een bepaalde richting. Het gaat erom om jou te laten ervaren wat jouw huidige verbeelding te boven gaat, en wat jouw hart en lichaam jou willen vertellen, vanuit je ziel.

 

De zeven zusters van delight, laten je zien wat er in jou gebeurt. Ze zijn de spiegel van jouw innerlijke vrouwelijke, dat verborgen ligt achter jouw muur van trots. Ze zullen je verbinden met jouw innerlijk weten op een manier die jou achter laat met een gevoel van toestemming om het leven volledig te omarmen, en daarmee de mogelijkheid jouw leven te veranderen zonder druk, haat, wrok of wraak.

Na dit ritueel, zullen er deuren open gaan en oude muren worden afgebroken waarbij de poort van je hart zich verder opent. In plaats van te reageren op de vragen en de druk van mensen om je heen die steeds een beroep op jou doen, zal alleen zijn met jezelf, een manier van leven worden om de innerlijke waarheid en de stilte in jezelf te vinden en te ervaren. De omkering is ingezet.

Vind jezelf terug in wie jij werkelijk bent, op een comfortabele plek, omringd door de zeven zusters van het licht.

 

Interesse? Boek dit speciale drie uur durend ritueel, voor jou als VIP, op een van de beschikbare data. Na boeking, zal Leonie contact met je opnemen voor de verdere details, voorbereidingen en de eerste stap. Natuurlijk mag je voor meer informatie altijd contact met mij opnemen met Sophie of Leonie via 00 31 6 4555 0680 

Leonie Linssen and the seven sisters of The Light 

Via Sophia