Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Dat we de moed mogen hebben

Dat we allemaal onze eigen moed mogen hebben

Neem jij de tijd om stil te zijn, te horen wat er door je heen komt. Wat je boodschap aan jezelf is en misschien wat jouw boodschap is voor de wereld?

Vorige week zijn er twee bijzondere vrouwen overleden. Bijzonder op hun eigen manier. Mijn lerares Linda Wormhoudt en Sinead O’ Conner. Beiden hadden de moed, ondanks alles wat ze al ervaren hadden om hun waarheid te vertellen. Het werd hun niet altijd in dank afgenomen. Hun leven liep niet over rozen. En ondanks dat, vertelde zij wat zij zij te vertellen hadden.

Op hun eigen manier zijn ze allebei heel belangrijk voor de wereld geweest. Linda heeft diverse boeken geschreven en vele jaren opleidingen gegeven in het Noord-Europese Sjamanistische veld. Zij onderzocht onze eigen geboortegrond en de energieën die in ons onbewuste opgeslagen liggen. Onder de christelijke laag.

Sinead O’Conner sprak haar waarheid oa over de rol van vrouwen en hoe die geen plaats kregen in de wereld. Zij heeft de wereld wakker geschud hoewel dat haar niet altijd in dank werd afgenomen.

De moed om je eigen waarheid te vertellen

Twee markante vrouwen die hun rol in de wereld zette door hun eigen waarheid te vertellen. Wat is waarheid? Zij ligt vaak verscholen onder datgene wat we geleerd hebben. We moeten onder de oppervlakte kijken. Luisteren naar onze innerlijke stem. De tijd en de rust nemen om te luisteren naar het kleine stemmetje dat in ons huist.

Hoe kan je dichter bij jezelf komen? Voor de één geldt van binnen naar buiten: volg je eigen wensen en verlangen! Voor de ander geldt van buiten naar binnen. Herken de blueprint die duidelijk wordt in je geboortehoroscoop. Heel vaak kan dan de wisselwerking van beiden samengaan.

In augustus bied ik een duiding van je geboortehoroscoop aan voor 75 euro.

Singer-songwriter Kris Kristofferson schreef deze tekst voor Sinead O’Conner. Dat we allemaal haar moed mogen hebben. Dat we allemaal de waarheid mogen vertellen.

“Ik zing dit lied voor mijn zus Sinead

Over de god verschrikkelijke puinhoop die ze heeft gemaakt

Toen ze hun haar waarheid vertelde net zo hard als ze kon

Haar boodschap werd verkeerd begrepen

Er zijn mensen toevertrouwd met het bewaken van ons goud

En mensen die verantwoordelijk zijn voor het redden van zielen

En mensen reageerden over de hele wereld

Ik veroordeelde dat kale dappere kleine meisje

En misschien is ze gek en misschien ook niet

Maar zo was Picasso en de heiligen ook

En ze is nooit dol geweest op boeien of kettingen

Ze is te oud om te breken en te jong om te temmen

Het vraagt om moeite om je nek uit te steken

Ten opzichte van een doel een groot silhouet

Maar sommige kaarsen flikkeren en sommige kaarsen vervagen

En sommige branden net zo waar als mijn zus Sinead

En misschien is ze gek en misschien ook niet

Maar zo was Picasso en de heiligen ook

En ze is nooit dol geweest op boeien of kettingen

Ze is te oud om te breken en te jong om te temmen”

Dat we onze eigen moed mogen hebben: zeven overwegingen

1. Leonie Linssen heeft de moed haar eigen pad te volgen: Zij bied op 10 augustus 2023 een belevingsdag aan. De onderwerpen zijn Creatie en Vertrouwen.

2. Het is goed te kijken naar je eigen talenten; deze onder ogen te zien en daar dankbaar voor te zijn.

3. Jeroen van der Hoff en Sophie Verheij bieden een NIS plus behandeling aan in Dordrecht of Den Bosch. Een behandeling van 1,5 uur met een terugkom van 30 minuten is 250 euro. Het lichaam zal weer zo goed mogelijk functioneren. Voor meer informatie over het Neurologisch Integratie Systeem kunt u lezen op www.bodytherapist.nljeroen@bodytherapist.nl

4. Soms voel je de drive alsof je er nog niet klaar voor bent om dingen in de wereld te zetten. Dat voelt heel onzeker en kwetsbaar.

5. Jeroen en Sophie bieden samen een Kashmirische vier handen massage aan. Speciaal voor mensen die moeite hebben met veiligheid en vertrouwen. Informatie en opgave bij Sophie

6. Het leven is een ontdekkingstocht; oude zaken komen in een ander daglicht, nieuwe zaken worden ontdekt. En steeds heb je te onderzoeken wat jij er mee kan.

7. Vanmorgen ontving ik de boodschap dat ik door de duiding van je geboortehoroscoop, je meer inzicht kan geven in datgene wat jouw ziel gevangen houdt om (niet) te doen wat ze heeft te doen.

Om een afspraak te maken, neem contact met me op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia