Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

De stilte van het weten

De stilte van het weten. Er is een stilte in mij; het spel Snakes en Ladders is online. Er is genoeg wat ik nog kan doen, maar daar gaat het nu niet over.

Het is de stilte van het weten; wat er ook gebeurt; het is goed.

De raderen zijn in gang gezet. Komende vrijdag gaat mij persoonlijk een hele boost in mijn ontwikkeling geven. Ook daar kan ik niets doen, alleen maar open zijn.

Open om te ontvangen, open om te zijn.

Voor de storm is er vaak een stilte, de vogels weten, de dieren zijn stil. Zo is het ook nu. Mijn hoofd weet niet. Maar mijn ziel weet. Er worden dingen bij elkaar gebracht, heel gemaakt. Hoe vaak heb ik getwijfeld, hoe vaak heb ik me afgevraagd; hoe dan…

Nu niet meer, mijn ziel weet.

Het gewone leven gaat door, de ontwikkeling van het spel vraagt mijn aandacht, er zijn nog zoveel andere zaken die gewoon door gaan. Het is goed. Ik doe wat er gedaan moet worden, maar de stilte is er.

Het Zelf is aan het roer, rijkt boven alle dualiteit uit; een deel van mijn zielenplan is vervuld en wordt geactiveerd. Alle ervaringen, alle tegenslagen droegen bij om mij voor te bereiden, te kneden en af te stemmen op waar ik nu ben. Zou je het Zelfrealisatie noemen? Als we het over het hogere Zelf hebben; ja. Mijn kleine zelf kan dit niet bevatten, maar mijn hogere Zelf overziet en weet.

Hier komt de stilte van het weten, de schepping van Geboren worden in het Zijn bij elkaar. Hier zijn geen woorden, alleen een openheid en een dankbaarheid. Graag nodig ik je uit om ook jouw stappen te maken om tot je innerlijk weten te komen. Het spel van bewustzijn, om tot zelfrealisatie te komen middels Snakes en Ladders kan je helpen om je eigen pad te gaan. Aan te gaan wat het leven van je vraagt. Jij leeft in het hier en nu, het zijn jouw levenservaringen die er toe doen. Daar wordt jij gevormd, daar vind het proces plaats om Lood in Goud om te zetten. Voor maar 22 euro heb jij een jaar lang toegang tot Snakes en Ladders om je onderzoek te doen. Hier kan je je aanmelden. Aanmelden kan via deze pagina: https://vanangstnaarpassie.nl/toegepaste-levenswijsheid-snakes-en-ladders/

Zeven overwegingen bij Stilte van het weten:

1. In de stilte is er niets, leegte, ruimte en onbegrensdheid. De is de diepste verwerkelijking van allen die weten.

2. Overal waar een diepe behoefte is, moet die worden vervuld. Het gehele bestaan beantwoord aan je diepste behoeften.

3. Stilte gaat voorbij aan de behoeften. Er zijn geen behoeften, het is stil.

4. Door aanwezig te zijn in het hier en nu, ben je in staat om je zielenopdracht te laten slagen. Wees aanwezig.

5. Ontspan en vertrouw: het is de bedoeling dat je hier bent en dat je doet wat je doet.

6. De uitdaging is om alles en iedereen te accepteren zoals ze zijn, zonder te wanhopen. Het is goed zoals het is. Alles gebeurt op het juiste moment.

7. Er zijn 3 waarheden die je zullen helpen: behoud je zuiverheid, wees in liefde en stem je af op je innerlijke bron.

Voor het gratis ebook klik hier. Om een afspraak met te maken, klik hier

Reageer

Via Sophia