Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Een nieuwe vibe komt tot leven

Een nieuwe vibe komt tot leven.

Een hele nieuwe vibe stroomt mijn leven in. Ik voel de drive en de drang om me verder te verdiepen in psychologische astrologie. Het is absoluut een uitdaging, omdat ik het gevoel heb daar nog zo weinig van te weten. Terwijl ik tegelijkertijd weet dat naast mijn psychologische ondergrond er een hele nieuwe laag bij komt. Op een manier die uniek is.

Vanmorgen tijdens mijn bespreking van iemand zijn horoscoop kwam met name het levensdoel van die persoon naar voren. Samen met collega Leonie Linssen en Jeroen van der Hoff zijn wij daar al regelmatig mee bezig; nu geeft de psychologische astrologie daar nog meer input bij.

Een nieuwe uitdaging

Zo mooi, en tegelijkertijd word ik zo uitgedaagd om te vertrouwen dat ik dit kan en mag doen. Na mijn oproep op Facebook en in mijn nieuwsbrief heb ik heel wat aanvragen ontvangen om de geboortehoroscoop te duiden. Karma, vorige levens, familieafspraken zijn voorbeelden van zaken die in een horoscoop naar boven komen. En in al die puzzelstukjes ben jij, de horoscoopdrager, degene die bepaalt hoe jij je leven invulling geeft.

Kies jij ervoor om bepaalde behoeften uit te leven, laat jij je leiden door je eigen innerlijk drive, of luister je naar datgene wat de maatschappij vraagt, of kun je het allemaal combineren?

In al de horoscopen die ik tot nu toe gezien heb, is daar altijd weer de uitdaging, aan jouw de horoscoopdrager, wat doe je ermee. Gisteren in de Creavisie ontdekte we de blokkade om het eigen element te kunnen leven. In de horoscoop stond zo duidelijk hoe het element aarde behoorde bij de persoon. En ze vertelde hoe ze de zaken niet kon neerzetten. Uiteindelijk kwamen we op een verbod, een verbod uit een vorig leven waarin ze beloofd had om haar krachten niet te gebruiken. Het is zo fascinerend. Nu in dit leven is het de bedoeling dat zij juist haar krachten en talenten gebruikt. Daarvoor moet zij eerst dit verbod onder ogen komen, het verbod de-activeren en resetten.

Binnen de Creavisie gebruikt een ieder zijn talent, Marcel Heijnes de-activeert en reset. Jeroen van der Hoff verwijdert storende energieën, Leonie Linssen ziet de film en ik voel waar het nog vast zit. Met de psychologische astrologie heb ik een extra tool om te zien in welk veld, wat de bedoeling is.

Vanaf volgende week gaan Jeroen en ik in den Bosch een dag per week starten. Met als doel daar vaker te werken, zowel samen als alleen. Het vraagt moed om deze drive te volgen. Ik vind het heel spannend, maar het voelt wel als de bedoeling.

Een nieuwe vibe komt tot leven: zeven overwegingen

1. Wil je meer begrip voor jezelf en wat je hier te doen hebt? Via je geboortehoroscoop leer je meer over jezelf, je behoeften, je verlangens en je drijfveren.

2. Er is een ritme en een logica in de natuur. De omloop van de planeten zijn voorspelbaar. Hoe zij op je inwerken wat minder; toch kun je heel veel informatie halen uit jouw geboortetijd.

3. Het gaat er niet om dat alles vast gelegd is, veel meer gaat het erom hoe we omgaan met de energieën die op ons inwerken. Zijn we er mee in harmonie, kunnen we ze accepteren, of gaan we de strijd aan?

4. Wat zou er gebeuren als we allemaal zouden doen waarvoor we geboren zijn? Hoe zou de wereld er dan uit zien?

5. Er is een reden waarom je elkaar hier op aarde tegenkomt. Er is een reden waarom jij jouw rol hebt in te vullen; we hebben dit afgesproken toen we naar de aarde kwamen.

6. Jouw reden en jouw doel is terug te vinden in je geboortehoroscoop. In energie is duidelijk wat jij te doen hebt. Het verhaal de persoonlijke invulling is aan jou.

7. Wat je rol ook is, niemand heeft dezelfde rol. Heel veel van ons zijn hier om oude pijn op te ruimen en de wereld gereed te maken voor haar nieuwe tijdperk.

Tot eind juli kun je nog een duiding van je geboortehoroscoop aan vragen voor 50 euro. Neem hier contact met mij op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia