Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Het spel eromheen

Het spel eromheen

De meningen zijn verdeeld. De een vind je een slachtoffer, de ander vind het gewoon. Feit blijft je hebt nu recht op een veel begeerde QR code. Gefeliciteerd!

Met gemengde gevoelens kijk ik naar het spel wat hier gespeeld wordt. Eerst is een ieder bang voor de besmetting. Het ziek zijn zelf is kort en heftig en daarna heb je blijkbaar een prestatie geleverd.

Waar is : dat iedereen het anders beleeft en iedereen er anders over denkt. Maar kunnen we onze persoonlijke stuk daaruit terug ontvangen, onze eigen verantwoordelijkheid, onze eigen integriteit?

Het doormaken van een ziekte, brengt persoonlijke processen in beeld. Oude stukken worden omhooggehaald, nieuwe stukken worden aangeraakt. Angsten kom je tegen; zo je al bang was, zal dit het ziek-zijn versterken. Je hele systeem krijgt aandacht en wordt aangeraakt door het virus. Alles komt in een ander context te staan. Als een natuurlijk proces van vernieuwing.

Je lichaam ontvangt informatie, wil zijn eigenheid behouden. Uit het innerlijk gevecht verschijnt uiteindelijk een synthese. Een overwinning; je lichaam kan het aan, je geest mag het nog gaan verwerken. Daarachter komen de inzichten; druppelsgewijs, wat dit voor je betekent.

Gisteren was het volgens de voorchristelijke kalender Imbolc; dat staat voor de vruchtbaarheid van de aarde. Na de winter, kan de grote schoonmaak plaatsvinden, akkers kunnen klaar gemaakt worden om gewas te dragen. Voorheen hadden wij te maken met de griep, het lichaam werd wakker geschud om oude destructieve patronen los te laten. Na de winter waren we dan weer klaar om het leven weer aan te gaan. Nu in plaats van griep hebben we een virus met een uitstekend marketingteam en zal alles anders zijn.

Kunnen we kijken wat er achter zit? Mooi het hele spel eromheen, maar wat is er feitelijk aan de hand? Met de QR code krijg ik privileges, die ik voorheen al had; die mij dus afgenomen waren.

Ziek zijn is geen pretje, maar hoort bij het leven, het verlevendigd je systeem. Het spel eromheen is belangrijk om daarachter te kijken en je eigen conclusies te trekken.

Zeven overwegingen bij : Het spel eromheen

1. Het is belangrijk om je energie in goede banen te leiden, ze richting te geven en ze niet te versnipperen. Hier is zelfdiscipline voor nodig.

2. Ontdek wat je moet doen, ga daar mee door en laat je niet afleiden, wat een ander je ook vertelt.

3. In het boek Game Over beschrijft Heiko Schoning de samenhang van de personen die achter het Covid19 virus zitten en de bestrijding daarvan.

4. Het vergt moed en zelfkennis om achter het verhaal en daarachter te kijken.

5. Dit jaar en met name de maand februari veel 2en. We worden uitgenodigd om die veranderingen aan te gaan die de bedoeling zijn; 22 is een meestergetal.

6. Drunvalo Melchizedek beschrijft in zijn boek : de Kundalini van de aarde na 2012; hoe wij nu klaar zijn voor de grote ommekeer; de grote transformatie van het menselijke bewustzijn.

7. Ontdek je persoonlijke talenten en gebruik ze om de liefde die in je leeft door te geven. Wees degene die je bedoeld bent te zijn.

Heb je behoefte aan een gesprek klik hier.

Voor het gratis ebook, klik hier.

Reageer

 1. Beantwoorden

  Mooi Sophie, bewustzijn… zelfbewustzijn en iedereen op zijn eigen juiste timing xxx

   • sophie
   • 10/03/2022
   Beantwoorden

   Ja dankjewel Carla. We proberen daar allen op onze eigen manier vorm aan te geven 🙂

Via Sophia