Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Het vrouwelijke vuur wordt wakker

Het vrouwelijk vuur wordt wakker

Voor het eerst sinds jaren niet op tijd met m’n blog. Ik had het niet te druk. Integendeel ik was aan het rusten. Ook nu rust ik uit. Dat doe ik nl niet zo vaak. Dus deze week dan maar gelijk een beetje veel 😉

Ik probeer woorden te vinden wat er aan de hand is, er zijn vage gevoelens, maar nog niet veel woorden. Een emotionele en fysieke achtbaan, lichaam en geest gaan nu eenmaal samen. Koorts bracht me tot grote hoogte, ik kan me de tijd niet heugen dat ik daar was. Elke keer kon er toch nog een tandje bij. Van klappertanden tot uitzweten, en dat vooral s’nachts. Mmmm moet er dan geen oorzaak zijn? Bij de huisarts werd ik verwelkomd waarom ik nog niet in haar dossier hoorde, zo warm dat ik het koud kreeg. Morgen krijg ik de onderzoeken, te laat, mijn lichaam heeft het al geklaard.

Duidelijk voelbaar mocht ik afgelopen nacht mijn laatste zweet loslaten. Een enorme reiniging op hoog niveau! Lichamelijk wel niet geduid, maar wel opgeruimd. Met Leonie Linssen ben ik in voorbereiding voor de retreat Geboorte en Wedergeboorte. Mijn proces valt samen met een proces van wedergeboorte. En ook ik weet niet wat ik in mijn nieuwe leven daarvan ga ervaren.

Heel interessant is wat Leonie vertelde; hoe ik verbonden ben met de Vulkaanuitbarstingen die er momenteel zijn. Ik quote even een stuk “Op dit moment zijn er op drie plekken in de wereld vulkaanuitbarstingen: Italië, Indonesië en Hawaii. Op Hawaii is voor het eerst sinds vele jaren, de vrouwelijke vulkaan de Mauna Loa sinds 38 jaar uitgebarsten, het is de grootste actieve vulkaan ter wereld. Jarenlang was de mannelijke vulkaan er actief, en nu dan de vrouwelijke!

Het betekent dat het vuur van het vrouwelijke veld, loskomt – en dat kan ook invloed hebben op jou als mens. Welk vrouwelijk vuur brandt er in jou dat gezien en erkend wil worden? Welke passie leeft er in jou die meer ruimte wil opeisen in jouw leven? Waar houd jij je nog klein terwijl de wereld wacht op jouw innerlijk vuur en creatiekracht, in een open hartsverbinding met anderen?’’

Het vrouwelijke vuur wordt wakker, daarvoor moet je lichaam opgeschud, schoongemaakt en wakker worden gemaakt. Het gebeurt soms zo letterlijk als bij mij, en het gaat diep; daar heb ik nog geen woorden voor. Maar mocht je interesse hebben: ik nodig je uit om deel te nemen.

De transformatieweek vindt plaats in centrum Meeuwenveen te Havelte, en start maandag 23-1 om 13:00u en eindigt zaterdag 28-1 om 13:00u. De investering voor deze transformatieweek is €999 voor mensen met een normaal budget en €1111 voor mensen met een ruimere beurs. Er zijn max vier plekken voor mensen met een minimum inkomen voor €799. Prijzen zijn inclusief verblijf en heerlijke maaltijden.

Weet je nu al dat je er bij wilt zijn, laat het me weten! Er is plek voor max 14 deelnemers. Bel mij of Leonie Linssen: 06-45550680

Zeven overwegingen bij het Vrouwelijke Vuur

1. Wie hoort het al? Tsss het vrouwelijk vuur! Lang verguisd, m’n door de kerk, met daaraan de overtuiging: dat kan toch niet goed zijn! Mogelijk dat er bij jou dan ook nog wat afgepeld mag worden, voordat de kwaliteit van het vrouwelijk vuur durft te ervaren.

2. Vuur wordt als een mannelijke kwaliteit gezien. Hoe mooi om te erkennen dat zowel mannen en vrouwen het vuur tot hun beschikken hebben en dat het heel mooi kan samengaan!

3. In het kader van transformatie, brandt vuur alles weg wat je niet meer nodig hebt

4. Het vuur van intuïtie laat je verder kijken dan hetgeen wordt weergegeven. Je kijkt naar de mogelijkheden die er mogelijk zijn, je ziet de nieuwe idealen vorm krijgen…..

5. Je intuïtie, je vuur helpt je ook om vol overgave te leven, te gaan voor wat waardevol is om er een risico voor te nemen. Want er wacht altijd weer nieuw leven op je!

6. Een wedergeboorte, op welke manier het ook plaatsvindt, het is transformerend voor je leven. Soms gaat om een enkel inzichten, meestal zit daar zoveel aan vast overtuiging, banden, karma enz.

7. Nieuw leven, nieuwe wensen en nieuwe verlangens, wat is er nog meer mogelijk? Het leven heeft zoveel meer in petto!

Reageer

Via Sophia