Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Hoeveel gekte kan je aan?

Hoeveel gekte kan je aan?

Onze eerste werkdag in Den Bosch

Ik weet nog niet wat ik er van moet denken. Het was heel bijzonder.

Een vrouw die haar leven lang klachten heeft vertelde erover; en ik voelde hoe juist in dat gebied stalen pennen zaten. Niet van een operatie maar in een ander leven geplaatst.

Afgelopen woensdag was onze eerste kennismaking vanuit een workshop van Viloldo met metalen voorwerpen die in een vorig leven in ons geplaatst zijn en die in dit leven nog invloed hebben.

We haalden samen messen, zwaarden, pinnen en zelfs een enorme kogel uit elkaars lijf.

Natuurlijk waren die daar niet vanuit een liefhebbend hart geplaatst. Ook de energie die volledig ingekapseld is bij deze voorwerpen moest er ook uit.

En nu had ik op mijn eerste werkdag bij deze vrouw een stalen kruis gevoeld en verwijderd. Ik durfde het haar niet te zeggen. Jeroen was haar aan het behandelen, dat was al een verbazing. Daarnaast stond ze perplex over wat ik zei en deed. Ik voelde hoe haar lichaam verkrampt was. Hoe zij alles onder controle probeerde te houden. Angst en verdriet zaten vast in haar lichaam en verergerde de pijnen die ze al had. Als ik haar ook nog zou vertellen wat ik bij haar had weggehaald: Hoeveel gekte kan je aan?

Reflectie

Als ik erover nadenk kan ik het soms zelf niet aan. Ik begrijp namelijk niet wat er allemaal gebeurt, wat ik doe en waarom ik het doe. Ik heb Jeroen al zo vaak aan het werk gezien, hij is niet te volgen, wat hij voor elkaar krijgt is onbegrijpelijk. Wat wij samen voor elkaar krijgen is fenomenaal.

En toch hebben wij dit in de wereld te zetten. Wij, die een karmische verbinding hebben met elkaar, die al zoveel andere levens met elkaar hebben gedeeld. Waarin wij elkaar verschrikkelijke dingen hebben aangedaan. Nu hebben we iets bijzonders op de wereld te zetten, iets wat door onze samenwerking versterkt wordt en uniek is.

Wil je dit ook meemaken? Boek een NIS plus behandeling Bij Jeroen van der Hoff, jeroen@bodytherapist.nl, in Dordrecht of Den Bosch en zeg dat je voor een behandeling van ons beide komt. Een behandeling van 1,5 uur met een terugkom van 30 minuten is 250 euro. Het lichaam zal weer zo goed mogelijk functioneren. Voor meer informatie over het Neurologisch Integratie Systeem kunt u lezen op www.bodytherapist.nl

Zeven overwegingen bij : Hoeveel gekte kan je aan:

1. Het onmogelijke doen we direct, wonderen duurt iets langer en toveren bij hoge uitzondering. Schrijver onbekend

2. Verwacht wonderen; het lichaam, de geest, een mens bezit zo’ n sterk herstellend vermogen. Dit vermogen wordt aangesproken.

3. Het zijn vooral de emoties die er in het verleden niet mogen zijn en zich vastgezet hebben in je systeem die een groot aandeel hebben in je klachtenpatroon.

4. Een mens raakt niet van slag door de gedachten die gebeuren maar door zijn gedachten daarover.

5. NIS een holistisch aanpak van alle lichaamssystemen op zich en de samenwerking daartussen.

6. De samenwerking tussen Jeroen en Sophie is zowel op het fysieke vlak, als wel psychologische, emotionele en energetische vlak.

7. Je lichaam verdient een multi – disciplinaire aanpak. Problemen zijn vaak een opstapeling van verschillende oorzaken en ongemakken.

Wil je psychologische een duiding van je geboortehoroscoop? Neem dan contact op. Voor het gratis ebook klik hier!

Reageer

Via Sophia