Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

In de stroomversnelling

Het kan niet op. Het één volgt het ander en schuift naadloos bij elkaar. Ik voel me rijk dat al mijn wensen in vervulling gaan en meer dan dat.

Alsof het nu de tijd is.

De plannen om van Snakes en Ladders een spel te maken, hebben een enorme drive gekregen. Op een bij-scholingsdag kwam ik iemand tegen die een app wilde bouwen. Samen met mijn web ondersteuner hebben we gekeken naar wat mogelijk is. We zijn tot mooie plannen gekomen, plannen die eind september niet halen. Maar wel mooie belofte bevatten, het wordt completer, professioneler; het gaat er geweldig uitzien!

We kunnen allemaal aan de bak; door de nieuwe inbreng, worden mijn plannen ook groter. Ik zie meer mogelijkheden. Wensen wellen op, wat is mogelijk? Oh dan zou dat mooi zijn, en als dat mogelijk is dan…..

Ik ben reuze benieuwd, alsof er een heel nieuw veld aan mogelijkheden is geopend. En het mooie is dat het niet alleen hier is, maar ook op andere levensgebieden. Alles gaat in een stroomversnelling. Natuurlijk vraag ik me af of ik het allemaal bij kan houden. September start altijd weer met het gewone leven, de regelmaat van de vaste lessen, afspraken. Alle verenigingen gaan weer van start, de scholen beginnen. Het brengt zowieso al een drukte met zich mee, om in het gewone stramien te komen.

Plannen en veranderingen

Maar het mooie is dat de plannen, veranderingen daar gewoon in meegaan. Even ademhalen, stap voor stap en een nieuw ritme vinden. En verandering zijn er dit jaar. In werk, in samenwerking, in persoonlijke ontwikkeling en in nieuwe plannen.

In het kort

Dus nog even in het kort: Op het vlak van zelfonderzoek en zelf ontwikkeling heb ik een spel ontwikkelt op basis van het oude spel Snakes en Ladders. Het is gericht op zelfrealisatie door zelfontdekking. Op een speelse wijze wordt je een weg geboden om je eigen diepte te onderzoeken, je eigen wijsheid te ontdekken en je ervaringen in een ander daglicht te zetten. Jouw leven, jouw ervaringen zijn uniek en zijn bedoeld in jouw unieke levens pad.

Om vooruit te komen in het spel gooi je met de dobbelstenen. Ook daar ga je door het dagelijkse emotionele leven naar hogere sferen. In dat spel kan je omhoog en omlaag gaan afhankelijk op welk vlak je komt. Zoals het dagelijkse leven kan het je ook heen en weer schudden. Tot eind september kan je voor 11 euro deelnemen. De verwachting is dat midden/ eind oktober het spel online komt. Hier vind je meer info

In de stroomversnelling; zeven overwegingen

1. In de stroomversnelling komt alles bij elkaar, alles waar je voor gewerkt, alles wat je gedaan hebt en alles wat je wenst. Het pad lijkt bezaait met toevalligheden, wat natuurlijk niet toevallig is.

2. In de stroomversnelling lijk je alle controle kwijt te raken. Misschien heb je door je controle het geheel niet laten stromen. En is het nu de tijd dat het stroomt.

3. Alles komt op het juiste moment op de juiste tijd en de juiste plaats bij elkaar. Je mag vertrouwen dat het goed gaat.

4. Het stromen van het leven in je leven, heeft alles te maken met het in harmonie zijn met het leven. Dit is vaker onze grootste uitdaging.

5. Wat is de bedoeling van je leven, wat is je weg allemaal vragen. De antwoorden kun je alleen bij jezelf en in jezelf vinden.

6. Neem de tijd, heb het geduld en vertrouw dat je geholpen wordt op je weg. Stel de vragen, maak contact met de Bron die zich in je bevindt. De antwoorden zullen tot je komen.

7. Je stemming is een belangrijke graadmeter. Een negatieve stemming duid op het afsluiten van je innerlijke afstemming. Wees dankbaar voor de dag, de weg en het begin wat je ontdekt. Je wordt dagelijks geholpen bij elke stap die je zet. Stap voor stap.

Wil je meer informatie neem dan contact met me op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia