Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Spirituele waarheid leven

‘Sophie begeleid de helingsbijeenkomst bij Leonie Linssen.’ Toen ik dit las, dacht ik: “O ja?” en direct erna: “Ik vertrouw erop dat het zich vanzelf zal wijzen.” Gisteren vond deze bijeenkomst plaats. Met de kracht van acht mensen werkten we aan de heling van Leonie Linssen. Leonie heeft al veel geschreven over haar ervaringen en de verbanden daarin, wat ik hier niet zal herhalen. Waar het mij wel om gaat, is het volgende: spirituele waarheden worden vervuld wanneer je ze leeft.

Lynne McTaggart, een onderzoeksjournaliste, schrijft over de kracht van acht. Ze heeft veel experimenten gedaan met de kracht van gedachten. Dit is een kracht die tot onze beschikking staat. Hoe vaak staan we stil of maken we gebruik van deze kracht? Kunnen we geloven dat we over deze kracht beschikken?

In de leiding die mij was toebedeeld, had ik geen idee wat er zou gebeuren. In onze samenwerking weet ik dat er altijd magische dingen gebeuren, dus ik vertrouwde erop. Precies om dit vertrouwen gaat het. We weten niet altijd bewust wat er gebeurt; dat weten zit in ons systeem, een laag dieper. Daar kan ons bewuste zijn niet altijd bij.

De helingsbijeenkomst

Tijdens deze helingsbijeenkomst waren we met acht mensen met dezelfde intentie. Niemand wist wat er zou gebeuren. Het ontvouwde zich vanzelf. Het doel van de bijeenkomst was voor iedereen duidelijk. Daarna deden we als het ware een stap terug: “Wat is de bedoeling?” De eerste aanknopingspunten waren daar: een droom, iemand die een opmerking maakte, en dat was de start van de bijeenkomst.

Het ontvouwde zich verder: naar aanleiding van deze aanknopingspunten werden vragen gesteld en ontwikkelde zich wat heling nodig had. Er was geen cognitief weten, maar een luisteren naar de ingevingen en werken vanuit ons innerlijk weten. Opvallend was dat ook hier de dader- en slachtofferdriehoek werkzaam was. Zowel bij de dader, het slachtoffer als de toeschouwers zat schaamte vast. Schaamte over wat er gebeurd was, waar iedereen met veel pijn op terugkeek. Deze energie mocht getransformeerd worden; energetische wonden werden geheeld en veel vastzittende, geblokkeerde energie kon vrijgemaakt worden.

Er mocht opnieuw rust en vrede bij alle betrokkenen ontstaan.

Merk jij dat er onrust of onvrede in jou is? Zelf als je niet weet waar het precies overgaat, neem de tijd om naar binnen te keren of vraag hulp bij het proces waar je in zit.

Zeven overwegingen bij spirituele waarheid leven.

1. Alles begint bij jou, jij hebt je eigen krachten, talenten en mogelijkheden. Die mag jij toelaten, ontwikkelen en gebruiken.

2. Alle antwoorden bevinden zich in je, op een diepere laag, in een dieper weten.

3. Wij zijn allen met elkaar verbonden; jou vraag om hulp, kan jezelf maar ook de ander helpen in je persoonlijke proces.

4. De ander gaat het niet overnemen, niet oplossen, maar reikt datgene aan waar jij weer verder mee kan.

5. Je bent meer en kan meer dan je denkt. Reik uit naar, verleg je grenzen en ontdek waar jou groeimogelijkheid ligt.

6. Vertrouw en leef datgene waar je op vertrouwt. Leef op die diepere laag van je ziel, heb het geduld om niet altijd te weten, maar ervaar wat nu nodig is.

7. De diverse realiteiten lopen door elkaar, maar hoeven niet strijdig te zijn. Leef zowel binnen als buiten en harmonieer je realiteiten, leef en speel er mee, maar laat ze er vooral allemaal zijn.

Wil je naar aanleiding van bovenstaande jou onrust en pijn bespreken? Neem dan contact op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia