Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden
Tulpen en karma

Tulpen en karma

Kleuren, geuren, karma en trauma wat heeft het met elkaar te maken?

Schijnbaar niets. Misschien als je om het hoekje kijkt.

Op de velden van Nieuwpoort bloeien de klaprozen. Daar waar duizenden soldaten uit WO1 gesneuveld zijn bloeien de klaprozen. Rood, teer en onbevangen.

Deze week waren we naar de Keukenhof geweest. Prachtige tulpen, stevig bloeide zij en verblijdde ons met hun kleuren. De een nog mooier dan de ander. Wij hadden plezier en genoten van zoveel kleurenpracht en combinaties, snoven de geuren van de tulpen en konden loslaten.

Zoekend naar de symbolische betekenis van tulpen vind ik het volgende

‘De betekenis van tulpen: welke kleur je ook kiest, het geven van een tulp is een regelrechte liefdesverklaring. Rode tulpen staan voor eeuwige liefde, gele tulpen voor waardering en sympathie. Witte tulpen staan voor vergeving, roze voor moederliefde en een gevarieerde bos voor pure schoonheid.’

Samen met de tulpen kan je dit schrijven zien als een liefdesverklaring: Komende donderdag 5 mei wordt er in Den Bosch aan de Verwersstraat een Karmische trauma bevrijdingsdag gegeven. Wij doen dat met 4 collega’s; Leonie Linssen, Marcel Heijnes, Jeroen van der Hoff en Sophie Verheij, wij vullen elkaar aan. Met elkaar kunnen we meer, ook trauma wat te groot is om alleen aan te kunnen, is met elkaar beter aan te gaan. Deze Karmische Bevrijdingsdag kunnen we alleen maar vanuit de liefde doen.

Liefde die we geleerd hebben vanuit onze persoonlijke karma en trauma. Door onze eigen stukken aan te gaan. Maandelijks komen we bij elkaar om te onderzoeken wat er gezien en geheeld mag worden.

Genieten en plezier hebben zijn essentieel om liefde te kunnen ervaren. Liefde is de tegenhanger van angst en pijn. Daar waar wij vaak nog beladen zijn met angsten, trauma en karma is het steeds meer de bedoeling om de liefde te leven en te beleven. Zij helpt ons om aanwezig in het hier en nu. Het licht van de liefde te laten schijnen, op datgene wat zwaar en ondoordringbaar lijkt.

Met deze liefdesverklaring nodig ik je uit om angst, pijn, verdriet, trauma en karma los te laten. In Den Bosch kun je proeven hoe wij je kunnen helpen. Voor de website met meer informatie kijk hier.

https://veranderjewereld.nl/product/5-mei-karmische-bevrijdingsdag/

Tulpen en karma

1. Hoe hoger je lichtkracht, hoe meer je voorbereid wordt om anderen te helpen. Geef ruimte aan licht en liefde in jou.

2. Je zintuigen, kleuren, geuren en geluid helpen om je vibraties te verhogen. Het leven stroomt op alle manieren en wil geleefd en beleefd worden.

3. Heb vertrouwen dat het Universum meewerkt om je te dragen bij al je bezigheden. Vraag en je ontvangt. De engelen en helpers wachten op je vraag.

4. Vier het leven, zorg voor jezelf. Hoe krachtiger jij staat in de liefde en zorg voor jezelf, zoveel krachtiger kan je staan voor datgene wat het leven van je vraagt.

5. Wees aanwezig, doe de dingen die moeten gebeuren. Vertrouw op de goede afloop, ga voor datgene waar je warm voor loopt.

6. Jouw verlangen, je dromen; datgene waar je warm voor loopt, laten zien waar je pad ligt, wat je ziel van je verlangt.

7. Verruim je horizon; er is veel meer mogelijk dan je ooit hebt gedacht. Leven van liefde en licht kunnen je helpen om nog lichter te worden. Ontwikkeling gaat altijd door. Zolang je leeft, mag je doorgaan met je ontwikkeling. Geniet ervan.

Heb je vragen of wil je contact, je kunt mij via deze link bereiken. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia