Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Waar ligt jouw leerproces?

Waar ligt jouw leerproces?

Ik ben me aan het voorbereiden op ‘n horoscoopbespreking. Ergens kon ik de vinger er niet op leggen. Toen ineens zag ik het; ik had wat informatie opgezocht; het plaatje werd compleet, de puzzel kwam bij elkaar. Nu hoop ik dat ik het op de juiste manier over kan brengen. Daar ligt mijn leerproces.

Mijn partner zegt wel vaker: ‘Sophie wat er nu gebeurt is door jouw input!’ Ik kan vaak niet zien wat mijn kwaliteit of mijn inbreng is. Nu merk ik dat een horoscoop op een bepaald manier tot leven komt. Afgelopen week mocht ik enkele horoscopen bespreken; zo fijn om te merken hoe dat resoneert.

Wat is er mogelijk?

Voor vandaag kan er een mega perspectief verandering plaatsvinden. Puzzelstukjes die op hun plek vallen, bevestiging van talenten en herkenning van een stuk eigenheid. Ieder mens heeft zijn eigen ontwikkeling. Een geboortehoroscoop vertelt je al zoveel, elke keer weer kan je ontdekken dat je iets nog niet gezien hebr. Het voorspelt niet hoe je leven is of zal zijn. Het geeft je de attributen die je voorhanden hebt en hoe je die in kunt zetten; daar is je vrije wil zo ontzettend belangrijk in. Hoe geef jij je eigen leven vorm? Kun jij je eigen talenten en opgaven omarmen? Mag je zijn wie je in wezen bent?

Allemaal vragen die al eeuwenlang behoren bij ons ontwikkelingsproces. Op welke manier je ook je ontwikkeling aangaat, steeds kom je bij jezelf uit. Kun je jezelf accepteren en alleen die uitdagingen aangaan die bij je passen? Heel vaak gaat het om de overtuigingen die je hebt, die je tegenhouden. Je denkt dat je moet vechten, dat je ervoor moet gaan, maar het gaat uiteindelijk om vertrouwen en je overgeven aan het leven.

Je overtuigingen kunnen de beste kansen om zeep helpen en de slechtste kansen lucratief maken. Overtuigingen zijn niet zichtbaar, ze leven in je. Jouw behoeftepatroon, weerspiegeld door de planeten kan zichtbaar gemaakt worden. Het zijn vaak de spiegels (mensen, planeten, omgeving) die ons laten zien en inzien waar we zijn en welke weg we daarin mogen nemen. Spiegels gecombineerd met zelfinzicht en reflectie zijn een goede voedingsbodem voor jou en mijn leerproces. Mocht je interesse hebben in een geboortehoroscoop duiding; deze zomer bied ik dit aan voor 50 euro.

Zeven overwegingen: Waar ligt jouw leerproces?

1. Zie jezelf als iemand aan wiens behoefte op een heerlijke manier tegemoet gekomen wordt. Alles wat je nodig hebt, komt op je pad.

2. Houd de stroom van eindeloze mogelijkheden niet tegen door een begrensd en klein bewustzijn. Wat is er meer mogelijk dan dat je kunt bedenken?

3. Ontdek hoe alles bij elkaar komt: zo boven, zo beneden. Er is een Bron van bewustzijn achter de hele schepping; hoe je die ook noemt. Jij bent met een reden hier op aarde gekomen.

4. Zelfs al ben je op dezelfde tijd en plaats geboren; uiteindelijk gaat het om de persoonlijke invulling van je leven waar dezelfde behoeftepatronen spelen. En jij kiest hoe je daarmee omgaat.

5. Met al onze zintuigen, gevoeligheden en pijnen zijn we precies daar waar we een keuze kunnen maken. Elke dag, elk moment kan je opnieuw kiezen hoe jij je leven vorm geeft.

6. Probeer nooit iemand anders te zijn, of te doen wat een ander doet. Dan zul je merken dat de harmonie niet meer daar is. Ieder heeft zijn eigen gaven en talenten.

7. Net zoals in een orkest is ook het leven; ieder heeft zijn eigen rol te spelen, speel je eigen lied en ontdek hoe de harmonie ontstaat.

Als jij ook een duidingsgesprek wil boeken van je geboortehoroscoop, neem dan contact met me op. Voor het gratis ebook, klik hier!

Reageer

Via Sophia