Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Ongeadresseerde emoties

Ongeadresseerde emoties je vraagt je natuurlijk af; wat zijn dat nu weer? Bij ongeadresseerde emoties heb je geen idee waar het over gaat en/of waar ze vandaan komen.

Meestal heb je wel enige idee waar je blij, vrolijk of verdrietig van wordt. Als je geen idee hebt, gaat je hoofd van alles verzinnen, want er moet toch iets zijn.

Zo kan je bij verliefdheid een sneller kloppend hart hebben, dat heb je ook als je gerend hebt. Als geen van deze situaties van toepassing zijn denkt je hoofd dat er vast iets mis is met je hart.

Toen ik deze week letterlijk beeld verschuiving had en bij beweging misselijk was dacht ik dat ik teveel gedronken had. Het had gekund. Bij test en onderzoek door Jeroen (NIS) kwamen we tot de conclusie dat ik zo ontspannen was, dat mijn brein interfereerde met de aanwezige WIFI en radiosignalen. Gelukkig had Jeroen daar een hele goede remedie voor en kon ik weer normaal functioneren. Maar als de emoties en / of probleem nu niet te herleiden zijn?

Nieuwe emotielaag

Vanmorgen werd ik wakker met pijn in mijn hart, iets emotioneels. Gister was het al aanwezig, maar we konden het niet vinden met NIS en de Emotiecode van Bradley Nelson. Vannacht had ik een idee: heeft het niet te maken met de spirituele dimensie? En wat bleek: daar had het mee te maken. Een nieuwe dimensie om mee te nemen in ons onderzoek. Het ging hier over de relatie leraar-leerling.

Je hoofd en met name de overtuigingen die je hebt zijn belangrijke stoorzenders in het ontdekken waar nu wat mee te maken heeft. Als het in jou hoofd niet kan, kan het niet. Als jij jezelf geen toestemming voor iets geeft, is er disharmonie in jou. Uiteindelijk is het je lichaam die alles opneemt, geaccepteerd, niet geaccepteerd, harmonieus, niet harmonieus: je lichaam weet. Heel veel vragen kun je rechtstreeks vragen aan je lichaam; via kinesiologische test krijg je je antwoorden.

En soms ligt het gecompliceerder. Dan is het verbonden met bepaalde situaties, niet in dit leven, zijn er verschillende personen bij betrokken waarvan je vergeving moet krijgen of schenken. En hoe mooi de bovenstaande test – mogelijkheden ook kunnen werken, als het zo gecompliceerd is, is er meer nodig. Er zijn mensen die samen met anderen je hierbij kunnen helpen.

Toevallig geeft Leonie Linssen morgen een belevingsdag in het kader van de opleiding Integrated Soul Alignment. Mogelijk ben jij de HSP-er, de coach die voelt dat je samen met anderen heling, zicht en inzicht kan geven. Meld je aan ofwel voor de belevingsdag of voor de opleiding. Meer informatie vind je bij Leonie op de website.

Ongeadresseerde emoties: zeven overwegingen.

1. Neem alles wat je voelt waar; het zijn de signalen van je lichaam, ze vertellen je iets. In ieder geval of iets fijn of niet fijn voor je is.

2. Hoe meer je je emoties kunt accepteren voor wat ze zijn, hoe belangrijker zij worden in het volgen van je levenspad. Hieruit kun je opmaken of jij voor jou op de juiste weg bent.

3. Gevoelens en emoties kunnen heel heftig zijn. Wees er niet bang voor. Je lichaamssysteem staat klaar om alleen zoveel toe te laten als jij aan kan.

4. Blijf ademen en voel wat er door je heen stroomt. Het vertelt je iets over jezelf en wat er in jou plaatsvindt.

5. Emoties en gevoelens die er mogen zijn verliezen hun heftigheid nadat ze gezien en erkend zijn. Het blijven nog steeds signaalgevers, net zoals de lichtjes in je auto.

6. Wat voor type mens je bent, hoe je omgaat met je gevoel en emoties omgaat; het kan verschillen. Het blijft echter behoren tot je basisuitrusting. Wij zijn allen toegerust met die mogelijkheden en talenten die we op ons levensweg nodig hebben.

7. De basisuitrusting wordt steeds meer uitgebreid. Je hoeft niet meer alles alleen te doen. Hoe meer je samenwerkt met gelijk gestemde hoe groter de mogelijkheden worden van jou en van elke samenwerkende partner.

Deze maand is de duiding van je geboortehoroscoop voor 75 euro, hier kun je me contacten. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia