Via Sophia

zingeving, verwerking, groei

Gratis Ebook

Van angst naar passie,

hoe je angst los kan laten

Ervaring en achtergronden

Voorbereiden en afkicken

Voorbereiden voor en afkicken van een magische werkweek

Alles mag weer losgelaten worden nog de laatste loodjes, het mooie weer roept al. Afgelopen week heb ik een fantastische dag mogen beleven op de Belevingsdag die Leonie Linssen georganiseerd had. Wat was het programma? Dat is altijd de verrassing. Het dient zich aan en wel direct.

Leonie, Jeroen en ik hebben deze dag begeleid. Dit gaat altijd zo vanzelfsprekend; de één vult de ander aan en vice versa. Alsof we één zijn. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en die gaan heel mooi samen. Het enige wat je vooraf over zo’n dag weet is, dat het altijd bijzonder zal zijn. Het zijn de deelnemers, hun ziel die het programma bepalen. Ik voelde een aanwezigheid bij een deelnemer. Zij was in tranen. Al zo lang probeerde ze hiervan af te komen, ergens geloofde ze er niet meer in. Duidelijk werd het verhaal, wat deze donkere energie met haar gedaan had, welke strijd ze al geleverd had. Hij mocht vertrekken!

De ochtend was voorbij voor we erg in hadden. Het thema Vertrouwen en met name waarom het zo moeilijk was om te vertrouwen kwam naar voren. Aan het einde van de morgen was de vraag: hoe groot is nu je vertrouwen? Wij allen konden duidelijk waarnemen hoe blokkades waren verwijderd en hoe het vertrouwen vergroot was.

De middag stond in het teken van Creatie. Wie wil wat creëren? En hoe denk je dat te gaan doen, wat staat deze creatie in de weg? Ik zag dat alles wat ik tot nu gedaan had als puzzelstukjes bij elkaar passen. Dat mijn creatie er al was. Dat ik er alleen maar in hoef te geloven en te vertrouwen.

Ieder had zijn eigen droom en idealen, nog in de kinderschoenen of verder gevorderd.

De dag als voorbereiding

De dag eindigde met het onder ogen zien van de weerstand en het hart te open om te kunnen stromen. Heel veel is er gereinigd, geopenbaard en onder ogen gezien. Deze dag als voorbereiding voor de Integrated Soul Alignment opleiding was een groot succes. Drakenenergie, licht en donker en haar transformerende kracht voerde de boventoon op alle mogelijke manieren.

Voorbereiden voor en afkicken van een magische werkweek. Zeven overwegingen:

1. Geniet van alles wat je doet; hoe meer je geniet van wat je doet, hoe meer energie het zal genereren.

2. Er bestaat meer dan een waarneembare werkelijkheid. Steeds meer mensen hebben er dagelijks contact mee.

3. Je hoeft er niet in te geloven, maar het helpt wel.

4. Mijn kat in de auto ontdekte een andere realiteit; dit was voor haar bijzonder beangstigend.

5. Ondanks haar angst kon mijn kat blijven kijken en stromen. Door te blijven afvoeren kon ze aanwezig blijven.

6. Dieren laten je zien hoe je met een andere realiteit om kan gaan, ook al is deze in eerste instantie angstig.

7. Alles kan wennen, nieuwe werelden of nieuwe realiteit zijn in eerste instantie onvoorstelbaar. Het kan zomaar zijn dat je eraan gewend raakt 😉

Wil je een dienst van mij of samen met mij ervaren? Neem dan contact met me op. Voor het gratis ebook klik hier.

Reageer

Via Sophia